Barca: Elcseszett helyzet, nem én írtam az üzeneteket – S. Guardiola

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.29. 11:55
Sergio Guardiola, akivel a Barcelona B hétfőn szerződést bontott az után, hogy még 2013-ban közösségi oldalán a klubot kritizálta, most reagált az őt ért vádakra: a fiatal labdarúgó állítja, félreértés történt, azokat a bizonyos üzeneteket nem ő írta.

Mint ismert, a Barcelona B néhány órával a szerződtetése után felbontotta a 24 éves játékossal kötött megállapodást, miután szembesült azokkal a bejegyzésekkel, mint: „Hajrá, Madrid; k...a Katalonia" vagy „Nem tenném be Messit a csapatomba, tönkreteszi a csapatjátékot."a Barcelona B néhány órával a szerződtetése után felbontotta a 24 éves játékossal kötött megállapodást, miután szembesült azokkal a bejegyzésekkel, mint: „Hajrá, Madrid; k...a Katalonia" vagy „Nem tenném be Messit a csapatomba, tönkreteszi a csapatjátékot."

Sergio Guardiola azóta reagált is történtekre.

„Félreértés volt, nem én írtam azokat az üzeneteket. Ez még 2013-ban történt, nem is tudtam, hogy ott vannak ezek a bejegyzések. Én nem lennék képes ilyeneket írni. Elcseszett egy helyzet, bocsánatot kérek a Barcelonától és a katalánoktól. A Barca nagyon jó volt hozzám, és megértem a döntést. Bocsánatot kérek a klubtól. Kemény leckét kaptam.”

„Mallorcai vagyok, nem vagyok katalánellenes. Az álmom a Barcelona volt, ez most meghiúsult. Amikor profivá válsz, akkor a legjobb csapatban szeretnél játszani, ez a Barca."

SERGIO GUARDIOLA MEGGONDOLATLAN ÉS AZÓTA TÖRÖLT TWITTER-BEJEGYZÉSEI

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik