Átigazolások: „Elég a titkolózásból, engem akar a Barcelona!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.30. 17:36
A futballisták általában kitérő választ adnak az olyan kérdésekre, amelyekben sajtóhírek és átigazolási pletykák szerepelnek. Van azonban egy futballista, aki ilyen apróságokkal nem foglalkozik. Pláne, ha az FC Barcelonáról van szó.

„Nem kellenek a kétértelmű nyilatkozatok. Nem fogok titkolózni, két hónapja a Barcelona vezetői megkeresték az ügynökömet és rólam érdeklődtek. Elmondták, hogy folyamatosan szemmel tartanak és szeretnének megszerezni” – mondta a váratlanul őszinte Riechedly Bazoer a Voetbal Internationalnek.„Nem kellenek a kétértelmű nyilatkozatok. Nem fogok titkolózni, két hónapja a Barcelona vezetői megkeresték az ügynökömet és rólam érdeklődtek. Elmondták, hogy folyamatosan szemmel tartanak és szeretnének megszerezni” – mondta a váratlanul őszinte Riechedly Bazoer a Voetbal Internationalnek.

A 19 esztendős középpályás a PSV-nél és az Ajaxnál is szerepelt, mielőtt aláírta profi szerződését utóbbi együttesnél.

Az egyszeres holland válogatott játékos mára alapembere lett az Ajaxnak, a 2015–2016-os idényben eddig 14 bajnokin lépett pályára az amszterdamiak mezében, ezalatt két gólt szerzett és négy asszisztot osztott ki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik