Real: újabb játékosról derült ki, hogy majdnem az Arsenalé lett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.18. 14:32
Mióta Arsene Wenger az Arsenal menedzsere, számtalan labdarúgó lett majdnem „ágyús” lett (erről szóló összeállításunk ide kattintva érhető el). Most újabb játékosról derült ki ez, José Rodríguez, a Real Madridtól a Galatasarayba szerződő középpályás mesélt erről.

José Rodríguezre (aki a harmadik „J. Rodríguez volt Jesé és James mellett a Real keretében) 2011-ben figyelt fel Arsene Wenger, ám a középpályás akkor úgy döntött, marad Madridban, ahol 2009–2015-ig futballozott.aki a harmadik „J. Rodríguez volt Jesé és James mellett a Real keretében) 2011-ben figyelt fel Arsene Wenger, ám a középpályás akkor úgy döntött, marad Madridban, ahol 2009–2015-ig futballozott.

„Londonban voltam és az aláírásra készültem, de aztán a Real Madrid jelezte a bizalmát felém, és úgy érzem, azóta nem alakult rosszul a sorsom – mondta José Rodríguez a goal.com-nak. – Bemutatkoztam a felnőttcsapatban, és én lettem a legfiatalabb, aki a Bajnokok Ligájában pályára lépett.”

A középpályás 15 évesen került a Real Madrid ificsapatához, majd a ranglétrát végigjárva felkerült a felnőttcsapathoz, ám bajnokin csupán egy perc játéklehetőséget kapott, ezért az előző szezont kölcsönben a Deportivo La Corunánál töltötte, amelynek színeiben 25 meccsen játszott.

„Ami volt, elmúlt. Lehet, ha akkor az Arsenalt választom, ma ott játszom, de az is lehet, hogy nem. Sohasem gondoltam arra, hogy el akarom hagyni a Real Madridot, mert boldog voltam itt, most azonban megváltozott a helyzet – már nem érzem ugyanazt a bizalmat. Ugyanakkor a lehetőség továbbra is megvan, mert visszavásárolhatnak.”

A királyiaknál igencsak telített a középpálya, hiszen Asier Illarramendi, Lucas Silva, Casemiro, Toni Kroos, Luka Modric, de még Isco és James Rodríguez is bevethető José posztján, ezért a 21 éves labdarúgó a váltás mellett döntött, és négy évre aláírt a Galatasarayhoz.

„Nagy előrelépés számomra a Galatasaray, hiszen egy nagy klubban futballozhatok, és a a Bajnokok Ligájában is pályára léphetek. Voltak ajánlataim Spanyolországból is, de azt hiszem, jól döntöttem.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik