Real Madrid: szerdán orvosin, majd aláír az új szerzemény

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.18. 14:46
Spanyol és olasz lapértesülések szerint végső megállapodás közelébe jutott a Real Madrid és az Internazionale, és a madridi klub már holnap bemutatná új igazolását, a horvát Mateo Kovacicot.

A játékos a hírek szerint szerdán érkezik orvosi vizsgálatra a Real Madridhoz, az aláírás után be is mutatják új klubjánál. A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint az elvi egyezség hétfőn megköttetett a két klub vezetői között, a milánói vezetők közül nem is utazik senki a spanyol fővárosba, a felek e-mailben, illetve faxon elintézik a bürokratikus teendőket. orvosi vizsgálatra a Real Madridhoz, az aláírás után be is mutatják új klubjánál. A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint az elvi egyezség hétfőn megköttetett a két klub vezetői között, a milánói vezetők közül nem is utazik senki a spanyol fővárosba, a felek e-mailben, illetve faxon elintézik a bürokratikus teendőket.

Az Inter állítólag 35 millió eurót kap a 21 éves játékosért, akit két éve szerzett meg a Dinamo Zagrebtől, és később még további ötmillió euró érkezhet bónuszok formájában. A RAI értesülései szerint a játékos 2.5 millió eurót tehet zsebre idényenként, és öt évre kötelezi el magát a blancókhoz.

Eközben a Marca arról ír, hogy a Real Madrid és a Manchester United között hidegháborús helyzet alakult ki David de Gea ügyében, ám a madridi klub „nem hagyja cserben” a spanyol kapust. A madridi lap szerint ugyanakkor a szappanoperából még biztosan hátravan néhány epizód, a válogatott kapuvédőért csak az átigazolási időszak utolsó napjaiban lendülhet újra támadásba a Florentino Pérez irányította gépezet.

Az ügyben állítólag Keylor Navas lehet az aduász, aki az elmúlt napok patthelyzetét feloldhatja. David de Gea érkezése esetén ő az ellenkező irányba távozhat, ezzel a Manchester Unitednél versenyhelyzetet teremthet Sergio Romerónak és ő is jól járna, hiszen a madridiaknál nem kellene padoznia a spanyol mögött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik