Barcelona: öt évre ír alá Vidal, hétfőn mutatják be

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.07. 23:53
null
Aleix Vidal a Barcelonával folytathatja a trófeák gyűjtögetését (Fotó: Reuters)
A Barcelona labdarúgócsapata megegyezett a Sevillával Aleix Vidal megvételéről, a 25 éves jobb oldali játékos öt évre, 2020-ig ír alá a katalánokhoz – adta hírül a Barcelona honlapja.

 

Aleix Vidal hivatalos bemutatására és a szerződés aláírására hétfő délután egy órakor kerül sor, miután a játékos átesett az orvosi vizsgálatokon.

Vidal érkezésével könnyen lehet, hogy eldőlt Dani Alves sorsa, bár a Barcelona brazil jobbhátvédje – akinek ezen a nyáron lejár a szerződése – a BL-győzelem vasárnap esti ünneplése során a Camp Nouban könnybe lábadt szemekkel azt mondta, még nem tudja, hogyan tovább.

A Barcelonát korábban a FIFA kizárta két átigazolási időszakból, a döntés még a nyári periódusra is érvényes, így ha szerződést is köt a játékossal a klub, a télig keretében nem regisztráltathatja egyik versenysorozatra sem.

A katalóniai születésű Vidal utánpótláskorú játékosként megfordult a Barcelonában és a Real Madridban is. A 25 éves futballista 2011 és 2014 között az Almeríát erősítette, a Sevillától egy idény után, Európa-liga-győzelemmel búcsúzik.

A Cadena Cope rádióadó szerint az andalúziai csapat 20 millió eurót kap Vidalért, valamint bónuszok is üthetik a sevillaiak markát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik