Real Madrid: „Ez lesz az utolsó meccse a blancók mezében!”

Vágólapra másolva!
2015.05.19. 11:50
null
Casillas utoljára húzza fel a blancók mezét? (Fotó: Action Images)
Míchel, a Real Madrid legendás futballistája biztos benne, a drukkerek a Getafe elleni szombati bajnoki mérkőzésen láthatják utoljára a blancók mezében Iker Casillast.

Mi lesz Iker Casillasszal? A Real Madrid ikonja hosszú évekig kirobbanthatatlan volt a királyiak kapujából, mostanra azonban megváltozott a szerepe. Bár Carlo Ancelotti továbbra is bizalmat szavaz a spanyol egyesnek, a kritikus madridi közönség többször kikezdte Casillast, aki sajtóhírek szerint a nyáron elhagyja nevelőegyesületét.

„Nem tudom, a Getafe elleni bajnoki lesz-e Casillas utolsó mérkőzése, abban viszont biztos vagyok, hogy ez lesz az utolsó, amelyen a Real Madrid mezében láthatjuk” – mondta Míchel a Cadena SER rádiócsatornának.

„Egészen fantasztikus pályafutást zárhat le, elmondhatja magáról, hogy a világ egyik legnagyobb csapatában hosszú évekig meghatározó szerepet töltött be, ráadásul szinte mindent megnyert, amit lehet. A keretet Carlo Ancelotti állítja össze, de biztos vagyok benne, hogy az utolsó meccsére a kezdőbe nevezi Casillast” – tette hozzá a madridi ikon.

A 33 esztendős kapust 2017 nyaráig köti szerződés a spanyol fővárosba, piaci értékét a transfermarkt.de 8 millió euróra becsüli. Sajtóhírek szerint az Arsenal, az AS Monaco, valamint több tengerentúli együttes is szívesen látná soraiban a madridi csapatkapitányt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik