Real: CR mégsem adott 7 millió eurót Nepálnak - közlemény

Vágólapra másolva!
2015.05.14. 15:02
Április végén Nepálban tragikus földrengés pusztított, amelyben közel nyolcezer ember vesztette életét és tizenkilencezren sérültek meg.

Egy héttel ezelőtt bejárta a komplett világsajtót a hír, miszerint Cristiano Ronaldo, a Real Madrid futballistája éves fizetésének közel felét, hétmillió eurót adományozott a földrengés áldozatainak megsegítésére a Save the Children alapítvány közreműködésével. hír, miszerint Cristiano Ronaldo, a Real Madrid futballistája éves fizetésének közel felét, hétmillió eurót adományozott a földrengés áldozatainak megsegítésére a Save the Children alapítvány közreműködésével.

A Save the Children alapítvány közleményben cáfolta a világsajtóban megjelent híreket, de ezzel párhuzamosan köszönetet mondott Cristiano Ronaldónak, amiért a Facebook-oldalán segítségre szólította fel rajongóit. A portugál szupersztár az alapítvány nagykövete, ám a hatalmas adományáról szóló információk hamisnak bizonyultak.

„Cristiano Ronaldo, a Save the Children nemzetközi nagykövete hírnevét és a rá irányuló hatalmas figyelmet kihasználva kampányolt a világ nehéz sorsú gyermekeinek megsegítése érdekében, beleértve a nepáli földrengés károsultjait is. Ezért hatalmas köszönettel tartozunk. Az adományáról szóló információk nem igazak” – szól az alapítvány közleménye.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik