Real Madrid: Ronaldo kifakadt a „nehéz felfogású” újságíróra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.08. 14:42
Egy 0–4 után nem könnyű nyilatkozni, még Cristiano Ronaldónak sem. A Real Madrid sztárja az Atlético Madridtól elszenvedett 4–0-s vereséget követően nézeteltérésbe keveredett egy általa „unintelligensnek" titulált újságíróval.

A szombati volt Ronaldo első mérkőzése a Córdoba elleni három héttel ezelőtti bajnokin kapott piros lapját követő eltiltása óta. A lefújás után Sebas Guim, a TV3 riportere még erről az esetről kérdezte a háromszoros aranylabdást, aki ezt nem viselte túl jól.

Sebas Guim arra volt kíváncsi, a córdobai kiállításakor mit akart üzenni a klubvilágbajnoki címet jelző embléma simogatásával a mezén.

„A mai találkozóról akar beszélni vagy a Córdoba elleniről, ami három hónapja volt?” – kérdezett vissza Ronaldo. Az újságíró nem adta fel, ki akarta szedni CR-ből, kinek szólt és mit jelentett a mozdulat.

„Mit akar, mit mondjak? Ha intelligens újságíró lenne, a mai meccsről kérdezne” – felelt másodszor CR. Guim erre már csak hallgatni tudott, majd jött ismét Ronaldo: „Sajnálom, maga nem intelligens, sajnálom.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik