Real: a klasszis bepöccent, 150 millióért lecsap az MU?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.14. 09:04
null
Bale-saga, 57. epizód… (Fotó: Reuters)
Nem, kivételesen nem a mindig jól értesült brit Daily Star, Daily Mirror kettős napi pletykarovatából került ki a legújabb Gareth Bale–Manchester United-pletyka. Most a spanyoloknál röppent fel a Real Madrid walesi klasszisának neve.

Gareth Bale-nek és a Manchester United labdarúgócsapatának összeboronálása nem új téma a nemzetközi sajtóban, a britek hónapok óta emlegetnek egy esetleges MU-ajánlatot a nem is olyan rég Madridba költöző walesiért, ám a pletykákat nehéz volt komolyan venni.

Nem állítjuk, hogy sokkal több igazságalapja van, de mindenképpen érdekes, hogy a napokban már a spanyol sajtó is szájára vette a villámléptű szélsőt.

A fichajes.net szerdai cikke szerint ugyanis a „vörös ördögök” nem tettek le a játékos átigazolásáról, sőt, még januárban egy elképesztő, 150 millió eurós ajánlattal készülnek kiszemeltjükért, aki könnyen lehet, hogy azonnal bólint is.

Az ok egyszerű: a spanyolok szerint Bale máris megelégelte a drukkerek kritikáját, így hajlandó lenne elhagyni a blancókat.

A walesit az Espanyol elleni spanyol bajnokin fütyülték ki a királyiak szurkolói, ugyanis Bale ismét passz nélkül hagyta Cristiano Ronaldót, aki később társa édesanyját is a szájára vette. CR később korrigált, és az Aranylabda-gála után megvédte az „önzőző” szélsőt, ám a spanyolok szerint ez semmit sem ért.

Ennyi elég a távozáshoz? Nehéz megmondani, az azonban gyanús, hogy egyre több helyről érkeznek azok a bizonyos sajtóhírek…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik