Barcelona: „Pont olyan, mint Raúl”; a Real is vitte volna?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.10. 13:26
null
El Haddadira fél Európa lecsapna – ő az új Raúl? (Fotó: Reuters)
Toni Grande, a spanyol labdarúgó-válogatott segédedzője elmondta, a Barcelona fiatal támadója, Munir El Haddadi nagyon sokra viheti még.

„Munir pont olyan, mint Raúl volt a pályafutása elején – nézzék meg, ő milyen messzire jutott. Hatalmas labdarúgó lehet belőle. Szoknia kell még a játékot a legmagasabb szinten, de biztos vagyok benne, hogy a válogatottba és a katalánok első csapatába is be tud illeszkedni idővel” – mondta Grande az Atlético Madridban és a Barcelonában nevelkedett játékosról, aki saját bevallása szerint 14 esztendős koráig Real Madrid-drukker volt.

El Haddadi nem mindennapi karriert futott be már ilyen fiatalon, 2014-ben bemutatkozott a Barcelona B-csapatában, a katalánok első csapatában, a spanyol U19-es és az U21-es válogatottban, valamint a felnőttek között is a nemzeti csapatban.

Nem csoda hát, hogy a 19 esztendős spanyol játéka nem csak a szövetségi kapitány segítőjének tetszik, angol és spanyol sajtóhírek szerint a Manchester United, a Chelsea, a Juventus, az Ajax, az Arsenal, a Valencia és az ősi rivális Real Madrid is megkörnyékezte a nyáron a Barcelonát, a katalánok azonban nem akarták elengedni egyik legnagyobb reménységüket.

A Barcelona nincs híján a fiatal tehetségekben. Ide kattintva megnézheti a hétvége legszebb Barca-góljait!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik