Real: a Milan 2.5 millióért viheti el Lópezt, sürgősen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.08. 11:17
A Marca pénteki kiadása arról számolt be, hogy megszületett az egyezség a Real Madrid és az AC Milan között Diego López átigazolásáról. A létszámfelettivé váló madridi kapusért 2.5 millió eurót fizethetnek az olaszok – ez a 2014–2015-ös idényre szóló összeg –, de a korábbi kölcsönvételről szóló hírekkel ellentétben akár végleg is megszerezhetik a játékjogát.

Már csak a milánóiaknak és a kapusnak kell megegyeznie egymással a szerződés részleteiben, de ez csak formalitásnak tűnik. A Milan megadja Lópeznek a madridi fizetését – 2.5 millió euró egy évre, plusz prémiumok –, és garantáltan első számú kapus lesz, miközben a Realnál Keylor Navas érkezésével, és Iker Casillas ismételt helyzetbe hozásával – a Sevilla elleni Szuperkupán őt tervezi a kezdőbe tenni Carlo Ancelotti – vélhetően csak harmadik számú kapusként számítottak volna rá. Miközben az elmúlt idényben a bajnokságban végig ő volt a csapat első számú kapusa.

Diego López így némiképp megnyugodhat, miként a Real Madrid is, ahol az előző idényben végig gócpont volt a kapuskérdés (a kupákban Iker Casillas védett). Az anyagiakról nem is beszélve: 2.5 millió eurót kevés helyen vág zsebre a harmadik számú kapus, de leginkább sehol.

Diego López madridi szerződése hivatalosan még 2017-ig érvényes, a felek bíznak abban, hogy a 12-i, cardiffi Real Madrid–Sevilla európai Szuperkupa-mérkőzés előtt már hivatalosan is bejelenthetik az átigazolást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik