Real Madrid: sárkánnyal sokkol a királyiak harmadik meze?

Vágólapra másolva!
2014.07.17. 17:31
A hagyományosan fehér hazai és a fukszia színű váltómez után kiszivárgott a BL-győztes Real Madrid 2014–2015-ös szezonra készült harmadik számú szerelése, amely fekete lett és egy sárkány díszíti. 

Bár a mezt hivatalosan még nem mutatták be (augusztusban kerülhet rá sor), két, futballmezekkel foglalkozó szakportál, a Footy Headlines és a Todo Sobre Camisetas is biztosan állítja, egy sárkány is felkerült a királyiak ősztől használatos harmadik számú mezére. Footy Headlines és a Todo Sobre Camisetas is biztosan állítja, egy sárkány is felkerült a királyiak ősztől használatos harmadik számú mezére.

(Fotó: Footy Headlines)
(Fotó: Footy Headlines)
(Fotó: Footy Headlines)
(Fotó: Footy Headlines)

A különleges dresszt egy japán tervező, Jamamoto Johdzsi készítette, aki híres extravagáns alkotásairól a sportruházatok terén, többek között Lovrencsics Gergő tigrises stoplisa is az ő munkája, abból mindössze kétezer párat dobtak piacra.

Lovrencsics Gergő cipője (Fotó: m.poznan.sport.pl)
Lovrencsics Gergő cipője (Fotó: m.poznan.sport.pl)

A mez belső oldalán megtalálható Johdzsi logója, illetve az általa tervezett sárkány a mez elülső oldalán, amely az erő szimbóluma. A gallér, a márkajelzés és a klubcímer fehér színű, a nadrág és a sportszár szintén fekete.

AJÁNLÓ: A REAL MADRID 2014–2015-ÖS SZEZONRA KÉSZÜLT ELSŐ ÉS MÁSODIK SZÁMÚ SZERELÉSE

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik