Barca: Xavi visszatér ide, és remek edző lesz - Bartomeu

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.03. 08:50
Josep Maria Bartomeu, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szereplő Barcelona elnöke szerint a gránátvörös-kékek legendás középpályásából, Xaviból remek edző válik.

„Xavi esetében úgy gondolom, hogy Andoni Zubizarreta jól mondta: a felnőttcsapatnál van már megannyi éve, és kiérdemelte a jogot, hogy döntsön. Tiszteletben fogjuk tartani a választását – mondta Bartomeu a középpályás távozásának lehetőségéről. – Amikor befejezi, a legjobb játékosként fog bevonulni a történelemkönyvekbe. Ha nálunk akarja folytatni, örülni fogunk. Ha távozni szeretne, segítünk neki.”Bartomeu a középpályás távozásának lehetőségéről. – Amikor befejezi, a legjobb játékosként fog bevonulni a történelemkönyvekbe. Ha nálunk akarja folytatni, örülni fogunk. Ha távozni szeretne, segítünk neki.”

A klubelnök mindenesetre biztos benne, hogy ha távozik is, a jövőben lesz még Xavi a Barcelona alkalmazottja.

„Xavi vissza fog térni ide, és nagyszerű edző válik majd belőle.”

„Előre kell tekintenünk. Felelősök vagyunk egymásért, és izgatottak, hogy az előttünk álló feladatokkal megbirkózzunk. Amióta én vagyok az elnök, igyekeztem olyan döntéseket hozni, hogy biztosítsuk a versenyképességünket. Hiszünk Messiben, Neymarban, Iniestában, hiszünk a világ legjobb játékosaiban. Át akarom alakítani a Barcelonát” – tette hozzá a klubelnök.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik