Atlético: fontolgatják a „balhés” spanyol szerződtetését

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.28. 17:50
Az As értesülései szerint az Atlético Madrid újabb ajánlatot tehet a Napoli spanyol támadójáért, José María Callejónért, aki tavaly tízmillió euróért igazolt az olaszokhoz.

A spanyol bajnok már a nyár elején is megkörnyékezte a korábbi Real Madrid-játékost, de a Napoli visszautasította az Atlético 21 millió eurós ajánlatát, mondván, 30 millió alatt nem áll szándékában megválni a játékostól.

A vasárnapi fejlemények után azonban változhat Aurelio De Laurentiis klubelnök és Rafa Benítez vezetőedző álláspontja. Mint arról már beszámoltunk, a támadó hozzáállásával elégedetlen a spanyol szakember, aki hazazavarta a futballistát a nápolyi együttes legutóbbi edzéséről.

Az érintettek közötti nézeteltérés azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy a Napoli enged a legutóbbi idényben 37 bajnokin 15 gólig és hét asszisztig jutó Callejón kivásárlási árából, de lehet, hogy könnyebb tárgyalópartnernek bizonyul.

A támadói közül Diego Costát, David Villát, Adrián Lópezt, José Sosát és Diegót is elveszítő Atlético a horvát Mario Mandzukic és a francia Antoine Griezmann szerződtetését már bejelentette, de a hírek szerint további játékosok megszerzését tervezi – ezért is érdeklődik Callejón, valamint az Arsenal kötelékébe tartozó Santi Cazorla iránt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik