Real: Nincs itt az ideje, hogy a Chelsea-re gondoljak - Varane

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.01. 14:25
Raphaël Varane a francia labdarúgó-válogatott tagjaként készül a brazíliai világbajnokságra, ám a Real Madridnál kispadra szoruló középső védőnek már a klubkarrierjével is foglalkoznia kell, hiszen van érdeklődés iránta. A madridi közös munkát követően szívesen dolgozna újra vele José Mourinho, a Chelsea menedzsere.

 

„Jelen pillanatban nem foglalkozom ezzel, csak a világbajnokságra készülök – mondta Varane az átigazolás esélyeit firtató kérdésekre. – Ez most nem az az idő, amikor ilyen kérdésekre kell válaszoljak.”

Varane Mourinhónál jutott egyre több feladathoz, majd számított egy időben biztos kezdőnek a Realban, a 2013–2014-es szezonban viszont sérülések hátráltatták. Összesen 14 bajnokin és hét BL-meccsen kapott szerepet Carlo Ancelottitól, ráadásul a mutatott formája alapján a Sergio Ramos, Pepe belső védőpáros helye rendkívül stabil.

A PSG-hez távozó David Luiz személyében viszont a Chelsea olyan játékosát veszítette el, aki belső védőként is hasznos, míg a rutinos John Terry aktív pályafutása végéhez közeledik – egy évvel hosszabbított a közelmúltban, de a fizetését már megfelezték –, a francia ellenben hosszú távon jelenthet megoldást a londoniaknál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik