Real M.: Casillas idei első bajnokiján melegíthet a BL-döntőre

2014.05.02. 21:46
null
Lehet, hogy Casillas a szezonban először nem kívülről néz végig egy bajnoki meccset? (Fotó: Reuters)
A Bajnokok Ligája-döntő miatt elképzelhető, hogy Iker Casillas a szezon során először bajnokin is szerepet kap a Real Madridban – írja a Marca.

Carlo Ancelotti a 2013–2014-es idényben a kapus poszton is rotációt alkalmaz, a bajnokikon eddig kizárólag Diego López védett, míg Iker Casillas a Király-kupa és a Bajnokok Ligája mérkőzésein szerepelt. Ám a csapatkapitány szezonbeli első bevetése (a Galatasaray elleni BL-csoportmeccs) óta a leghosszabb idő 24 nap volt, amin Casillas nem védett a klubjában.

A Bayern München elleni elődöntő visszavágója és a május 24-i lisszaboni finálé között azonban 26 nap telik el, és ez túl sok idő lehet Casillas számára meccs nélkül – ráadásul a válogatottban sem fog szerepelni ez idő alatt. A Marca szerint Ancelotti csak akkor teszi be a kezdőbe bajnokin Casillast, ha a Real elveszíti az esélyét a bajnoki címre.

„Ha bejutunk a Bajnokok LIgája döntőjébe, lehet, hogy Casillas szerepet kap az egyik bajnokin" – mondta még a Bayern elleni meccs előtt Ancelotti.

A kapus formában tartására a Valladolid (május 7.) vagy a Celta Vigo (május 11.) elleni idegenbeli vagy az Espanyol (május 18.) elleni hazai meccset „használhatja” az olasz tréner.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik