Atlético: a rutinos és az ifjú középpályás is hosszabbít

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.17. 16:30
Meghosszabbítja szerződését az Atlético Madrid labdarúgócsapatával a rutinos Raúl García, és a feltörekvő Saúl Níguez. Mindkét futballista 2018 nyaráig kötelezi el magát a Milan elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőre készülő együtteshez.

A 27 esztendős Raúl García másfél éve erősíti az Atléticót, amelyben ugyan nem számít nélkülözhetetlen léncszemnek, de ha lehetőséget kap, rendre meghálálja a bizalmat. Ebben az idényben 32 tétmérkőzésen lépett pályára, melyeken 13 gólt szerzett, és öt gólpasszt adott. A spanyol korosztályos válogatott játékos jelenlegi kontraktusa az idény végén járt volna le.

A 19 éves Saúl Níguez a fővárosi klub neveltje, de az állandó játéklehetőség miatt ezt az idényt a Rayo Vallecanónál tölti kölcsönben. A kiesés ellen harcoló gárdában eddig 22 bajnokin kapott lehetőséget, s egy góllal, valamint egy assziszttal jelentkezett. A Manchester United és az Arsenal érdeklődését is felkeltő futballista – aki a középpályán és a védelemben is bevethető – új, 2018-ig szóló szerződése 24 millió eurós kivásárlási árat tartalmaz.

Az Atléticóhoz kapcsolódó további hír, hogy Diego Simeone kijelölte a Milan elleni szerdai BL-nyolcaddöntőre készülő 19 fős keretét, melyben helyet kapott a kisebb sérüléséből felépült David Villa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik