Real Madrid: brazil balhátvéd érkezhet a nyáron

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.15. 10:09
null
Siqueirának nem lenne ismeretlen a Real Madrid (Fotó: Reuters – archív)
Spanyol sajtóhírek szerint az élvonalbeli Real Madrid megegyezett a Granadával a brazil Guilherme Siqueira ügyében. A 27 éves játékos a nyáron hatmillió euróért igazolhat a királyi gárdához.




A Brazíliában született, de olasz és nemrég óta már spanyol állampolgársággal is rendelkező Siqueira a Granada játékosa, ám ebben a szezonban kölcsönben a portugál Benficánál szerepel. Több spanyol médium, így a Granadaweb szerint is a Benfica viszont nem fog élni opciós jogával, hogy a szezon végeztével megvásárolja a balhátvédet.

A Real Madrid keretében papíron jelenleg két balhátvéd szerepel Marcelo és Fábio Coentrao személyében, utóbbi viszont egyre ritkábban lép pályára, s elképzelhető, hogy elhagyja a madridi egyesületet. Ez esetben a Real hatmillió euróért Siqueirát szerződtetné idén nyáron. Coentrao lehetséges új klubjaként pedig több helyen is a Manchester Unitedet emlegetik.

Siqueira Brazíliában kezdett futballozni fiatalként, Európába pedig az olasz Inter hozta át. Első profi szerződését 2006-ban az Udinesevel kötötte, innen került 2010-ben a Granadához.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik