Real: Callejón 10 millió euróért a Napolié lesz - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.07. 15:39
null
José María Callejón a jövőben a Napoli szerelésében örülhet majd újabb góloknak? (Fotó: Action Imegas)
A spanyol As híre szerint a Real Madrid középpályása, José María Callejón napokon belül az olasz Napolihoz szerződik, miután a két klub nagy vonalakban már egyezségre jutott az átigazolás feltételeiről.

 

Az As szerint José María Callejón a Real Madrid 28-as keretében jelenleg nagyjából csak a 15. játékos a sorban. A Napolinál viszont meghatározó játékos is lehet, a 26 éves futballista ugyanis közel került ahhoz, hogy az olasz csapathoz szerződjön.

Az As szerint a Napoli már elfogadta a Real Madrid feltételeit, és ha Callejónnal is megszületik az egyezség, akkor a spanyol középpályás az olasz élvonalban folytathatja pályafutását.

A hírek szerint a két klub tízmillió eurós kivásárlási árban állapodott meg. Ha ez valóban így van, akkor a Real ötmillió eurót keres Callejón eladásán, 2011-ben ugyanis ötmillióért vette az Espanyoltól. A bajnokságban 55 meccsen nyolc gólt szerzett a Real színeiben, a BL-ben kilenc találkozón játszott, ezeken hétszer volt eredményes. Callejón a napokban érkezhet meg Nápolyba.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik