Sánchez 40 millió euróért a Barcáé - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2011.07.12. 13:09
null
Úgy tűnik, a jelenleg a Copa Américán szereplő Alexis Sánchez ügye a végéhez érkezett (Fotó: Reuters)
A spanyol AS napilap internetes oldalának értesülései szerint tegnap este lezárult Alexis Sánchez ügye, aki 40 millió euróért a Barcelonához igazol az Udinesétől. Az újság úgy tudja, a 22 esztendős chilei támadó ötéves szerződést köt a katalánokkal.

A jelenleg a chilei válogatottal a Copa Américán szereplő futballista ügye hosszú hetek óta húzódik, de az AS úgy értesült, hogy Gino Pozzo, az udineiek tulajdonosa tegnap megállapodott a Barca vezetőivel.

A spanyol és az olasz klub hivatalosan még nem jelentette be, hogy megszületett az egyezség. A Barcelona a lap megkeresésére nem erősítette meg a hírt, ám az együttes részéről annyit elárultak: „a felek a tárgyalások utolsó szakaszába léptek".

A hírek szerint a gránátvörös-kékeknek nem egy összegben kell kifizetniük Sánchez vételárát – öt év alatt törlesztik majd az adósságukat, és a megállapodás értelmében több felkészülési meccsen is pályára kell lépniük.

Eközben az Udinese és a spanyol Villarreal is a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Cristián Zapata a „sárga tengeralattjárónál" folytatja a pályafutását.

Az Udinében hat évet eltöltő kolumbiai védő ötéves szerződést kötött a Villarreallal. A 24 esztendős futballista a Copa América után csatlakozik új együtteséhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik