Újabb fejlemény Szalai ügyében: a Deportivónál köthet ki a nyáron

Vágólapra másolva!
2009.03.30. 12:26
Újabb információ látott napvilágot a Real Madrid Castilla magyar támadója, Szalai Ádám jövőjével kapcsolatban. A galíciai DXT sportnapilap értesülései szerint a csatár a nyártól a spanyol élvonalbeli Deportivónál folytatja pályafutását, de játékjoga a Portóhoz kerül.
Szalai Ádám a Depornál köthet ki
Fotó: realmadrid.com
Szalai Ádám a Depornál köthet ki
Szalai Ádám a Depornál köthet ki
Fotó: realmadrid.com
Szalai Ádám a Depornál köthet ki

Érdekes információ látott napvilágot Szalai Ádám ügyében. Mint korábban beszámoltunk róla, spanyol és olasz lapértesülések szerint a Real Madrid Castilla támadóját számos klub szeretné megszerezni a nyáron.

A legújabbak szerint a legvalószínűbb célállomás Szalai számára a korábban is a kérők között emlegetett Deportivo La Coruna lehet, ám a magyar csatár játékjoga mégsem kerülne a spanyol csapathoz.

A galíciai A Coruna-i székhelyű sportnapilap, a DXT információi szerint a Porto nyáron megveszi Szalait a Real Madridtól, ám a következő idényre kölcsönadja a Deportivónak, így a magyar játékos továbbra is maradhat Spanyolországban, csak éppen két osztállyal feljebb, a Primera Divisiónban szerepelhet majd.

Az értesülést egyébként a Real Madriddal kapcsolatos ügyekben általában jól értesült As sportnapilap internetes portálja is címlapján szellőztette meg.

A Castilla házi góllövőlistáját 15 góllal vezető Szalait 2010-ig szóló szerződés köti klubjához, és mint a játékos ügynöke, Laczkó Mihály korábban elmondta, a kérőknek a „királyi gárdával” kell megállapodniuk.

A Deportivo egyébként 28 forduló elteltével a Primera División hetedik helyén áll a Valencia mögött.

Szalai neve számos európai klubnál felvetődött: a Dortmund, a Hamburg, a Hannover, a Schalke, a Bordeaux, a Lille, a Benfica, a Genoa, a Palermo és a Sampdoria is érdeklődik iránta.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik