Lenyűgözte a fiatal ghánai tehetség a Barcelona játékosmegfigyelőit

juniorsport.hu juniorsport.hujuniorsport.hu juniorsport.hu
2008.07.31. 10:54
Címkék
Miközben Barcelonában a FIFA Messivel kapcsolatos döntése miatt – miszerint a katalánoknak kötelező elengedni az argentint az olimpiára – áll a bál, természetesen a gránátvörös-kékeknél javában zajlik a csapatépítés is a következő szezonra.
A fiatal Inkoom (zöldben) Barcelonában folytathatja
Fotó: Imago
A fiatal Inkoom (zöldben) Barcelonában folytathatja
A fiatal Inkoom (zöldben) Barcelonában folytathatja
Fotó: Imago
A fiatal Inkoom (zöldben) Barcelonában folytathatja

A kiszemeltek között van egy Európában még aligha ismert labdarúgó, az 1987-es születésű ghánai Samuel Inkoom is, aki, ha hinni lehet a Barca megfigyelőinek, szép karriert futhat majd be.

Nyilvánvalóan a Barcelonával kapcsolatos átigazolási pletykák legtöbbje mostanában Eto’o esetleges távozásáról, és Trezeguet érkezéséről szól, ami érthető, hiszen Samuel Inkoom neve hallatán még aligha kapják fel sokan a fejüket.

A ghánai U20-as válogatott védője jelenleg az Asante Kotoko FC futballistája, és nagy szerepe volt abban, hogy a csapat az idén megszerezte története huszadik bajnoki címét.

A hírek szerint Inkoom kimagaslóan jó játékával felkeltette a Barcelona érdeklődését is, és a spanyol klub készen áll arra, hogy ajánlatot tegyen érte.

A katalánokat főleg gyorsaságával és játékstílusával sikerült meggyőznie. Az orvosi vizsgálatokon ugyan még át kell esnie, de utána, ha a két együttes meg tud egyezni, akár csomagolhat, és indulhat Barcelonába.

A katalánok anyagi lehetőségeit ismerve pedig valószínűsíthető, hogy meg tudják győzni a ghánai csapat illetékeseit.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik