Real Madrid: Cristiano Ronaldo helyett Alekszandr Hleb érkezhet

Vágólapra másolva!
2008.05.21. 15:36
Alekszandr Hleb több európai élcsapat kívánságlistáján szerepel, ráadásul az AS című spanyol napilap értesülései szerint, szerdán a Real Madrid is jelezte, hogy beszáll a fehérorosz játékos megszerzéséért folytatott versenybe, így Arséne Wenger egyre nehezebb helyzetbe kerül, mivel úgy tűnik, Mathieu Flamini után újabb kulcsjátékosától lesz kénytelen megválni.
Alexander Hleb minden bizonnyal elhagyja az Arsenalt
Fotó: Action Images (archív)
Alexander Hleb minden bizonnyal elhagyja az Arsenalt
Alexander Hleb minden bizonnyal elhagyja az Arsenalt
Fotó: Action Images (archív)
Alexander Hleb minden bizonnyal elhagyja az Arsenalt

Alekszandr Hleb, aki jelenleg az Arsenal játékosa, már a Barcelona a Juventus és az Internazionale is bejelentkezett korábban, sőt olasz lapértesülések szerint a talján bajnokcsapattal már meg is egyezett a fehérorosz futballista.

Sokat változhat azonban a helyzet azzal, hogy a spanyol klub is csábítja a játékost. A támadó középpályást az Arsenal ugyan szeretné megtartani, erre azonban nincs túl sok esélye, hiszen az „ágyúsok” által felajánlott heti hetvenötezer eurós fizetés helyett, az Inter rögtön százhuszonötezer eurót kínált, aminél egészen biztos, hogy a Real Madrid sem fog kevesebbet ígérni, ha valóban komolyak a királyi gárda szándékai.

A spanyol csapat korábban Cristiano Ronaldo megszerzését tűzte ki célul, ám, mivel a Manchester Unitednél hallani sem akarnak arról, hogy a portugál szélső elhagyja a csapatot, a madridiaknak másik középpályást kellett keresniük.

Nem csoda, hogy felfigyeltek Hlebre, hiszen a szélső remekül teljesít az „ágyúsoknál”, ráadásul a nemrégiben a Milanhoz igazolt Flamini klubváltása sokak szerint más játékosok, így akár Hleb távozását is okozhatja Arséne Wenger csapatánál.

Egyelőre még nem tudni, hogy a fehérorosz játékos melyik csapatban képzeli el a jövőjét, ám ha az érdeklődő csapatok idei szereplését nézzük, az Internazionale és a Real Madrid lehet a legesélyesebb, ugyanis mindkét klub megnyerte hazája bajnokságát, míg a Barcelona és a Juventus csak a harmadik helyen végzett saját pontvadászatában.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik