Az elnök szerint nem akarják elküldeni a csapattól Canizareséket

Vágólapra másolva!
2007.12.28. 15:36
Juan Bautista Soler reméli, hogy Santiago Canizares, David Albelda és Miguel Angel Angulo még szerepel a Valencia színeiben. Az elnök úgy nyilatkozott, hogy a triót nem menesztik, csak jelenleg nem számol velük Ronald Koeman.
Az elnök szerint Canizareséknek még van visszaút
Az elnök szerint Canizareséknek még van visszaút
Az elnök szerint Canizareséknek még van visszaút
Az elnök szerint Canizareséknek még van visszaút

Nagy port vert fel a Quique Sanchez Florest váltó Ronald Koeman döntése, hogy kitette a Valencia keretéből a három rutinos válogatott játékost: Santiago Canizarest, David Albeldát és Miguel Angel Angulót.

Canizares és Albelda képviselője csütörtökön azzal a kéréssel fordult a klub vezetőségéhez, hogy bontsák fel a játékosok szerződését, hogy azok a januári átigazolási szezonban új csapatot találhassanak maguknak.

Juan Bautista Soler, a Valencia elnöke szerint azonban szó sincs arról, hogy Canizarest és társait kirúgták volna.
„Ez egy szakmai döntés volt Ronald Koemantól. A játékosok nincsenek elküldve, a többiekkel edzenek, egyszerűen csak nem válogatja be őket jelenleg az edző.” – nyilatkozta a sportvezető egy sajtókonferencián.

A holland szakember korábban úgy nyilatkozott, hogy az ő távlati terveiben nem szerepel ez a három játékos, de Soler szerint van visszaút.
„Az edző jelenleg nem számít rájuk, de senki nem mondta, hogy ez mindig így lesz. Remélem, pályára fognak még lépni a klub színeiben.”

Soler hozzátette, hogy más klubnál is történt hasonló eset. Példaként a Real Madridot hozta fel, ahol elküldték Ronaldót, hosszabb ideig nélkülözték Gutit és Beckhamet, de végül ők voltak, akik bajnoki címig vezették a fővárosi csapatot.

A Valencia együttese jelenleg a hetedik helyen áll a bajnokságban, hátránya 15 pont az éllovas Real Madriddal szemben.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik