Hiába a hét csatár, Bernd Schuster további erősítésen töri a fejét

Vágólapra másolva!
2007.08.21. 14:25
Diego Milito, Zlatan Ibrahimovic, Klaas-Jan Huntelaar. Nincs kizárva, hogy valamelyikük a Real Madridnál folytatja, ugyanis Bernd Schuster a csapat támadósorát szeretné még jobban megerősíteni. Jelenleg hét csatár van a királyi gárda keretében.
Új támadó kell!
Új támadó kell!
Új támadó kell!
Új támadó kell!

Szavazás

Meddig marad a Real Madrid edzője Bernd Schuster?

Írja be az itt látható számot!
A balul sikerült Spanyol Szuperkupa után Bernd Schuster, a Real Madrid vezetőedzője „raportra” volt hivatalos Ramon Calderon elnökhöz és Predrag Mijatovics sportigazgatóhoz. A két sportvezető magyarázatot szeretett volna hallani, hogy miért bukta el a bajnokcsapat mindkét meccset a kupagyőztes ellen.

A megbeszélésen Schuster kifejtette, hogy a támadószekciót kell erősíteni, és csatárügyben szeretne még körülnézni az átigazolási piacon.

A Real Madrid keretében egyébként hét csatárként használható futballista található jelenleg: Raúl, Robinho, Julio Baptista, Javier Saviola, Roberto Soldado, Gonzalo Higuain és Ruud van Nistelrooy.

Az AS című spanyol lap szerint a következő három támadó közül szeretné valamelyiket csapatában látni Schuster:

1. Diego Milito: a Zaragoza csatárának fontos szerepet szánna a német szakember, viszont a Copa Americán is megfordult argentin játékosnak magas az ára. Az aragóniai gárda 25 millió euró ellenében engedné el őt.

2. Klaas-Jan Huntelaar: az Ajax támadója Militóhoz képest olcsó, „mindössze” 18 millió euró. Az ő szerződtetésének viszont főleg az lehet az akadálya, hogy a holland csapat színeiben már pályára lépett a BL-selejtezőkben, így a Real a nemzetközi porondon nem számíthatna rá.

3. Zlatan Ibrahimovic: az Internazionale svéd csatára klubja meghatározó embere. Az AS szerint Schusternek szüksége van egy hasonlóan karizmatikus csatárra, akiben úgymond benne van a gól. A heves vérmérsékletű támadó ára 20 millió euró körül mozog.


KLAAS JAN HUNTELAAR REMEKLÉSE A HÉTVÉGI FORDULÓBAN

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik