Chivu az első számú kiszemelt, Emerson és Cassano távozhat

Vágólapra másolva!
2007.07.03. 15:25
Ramon Calderon klubelnök elismerte, hogy Cristian Chivu jelenleg az első számú célpontjuk. Christoph Metzelder szinte biztosan csatlakozik az együtteshez, ellenben valószínűnek tűnik Emerson és Antonio Cassano távozása.
Ramon Calderon (balra)
Ramon Calderon (balra)
Ramon Calderon (balra)
Ramon Calderon (balra)

A Real Madrid erősítési terveiről beszélt Ramon Calderon klubelnök a Ser Cadena rádióállomásnak adott interjújában. A sportvezető elmondta, hogy elsőszámú kiszemeltjük a román Cristian Chivu.

„Chivu egy olyan középső védő, amilyet szeretnénk, ballábas, és szélsőhátvédként is használható.” – mondta Calderon. – „De ahhoz, hogy hozzánk kerüljön, az is kell, hogy az AS Roma hajlandóságot mutasson az elengedésére.”

Chivura az Internazionale és a Barcelona is szemet vetett, de a katalánok jelenleg inkább a zaragozai Gabriel Milito megszerzésére koncentrálnak.

Calderon hozzátette, hogy Emerson és Antonio Cassano távozása elé nem gördítenek akadályt.
„Úgy tűnik, hogy Emerson és Cassano nem Madridban folytatja. Az olasznak nagyon rossz volt a viszonya a klubvezetőséggel. Emersonnal kapcsolatban egyelőre semmi sem bizonyos, de valószínűleg ő is távozik.”

A klubelnök megerősítette azokat az értesüléseket, miszerint az Arjen Robben, Florent Malouda kettős közül valamelyiket a Bernabeu-stadionba szeretnék csábítani, de elsőként a német védő, Christoph Metzelder csatlakozhat a csapathoz. A Dortmundból távozó védő Calderon szerint minőségi igazolás lenne a védelembe.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik