A valenciai elnök biztos abban, hogy Villa és Silva sem távozik a nyáron

Vágólapra másolva!
2007.05.10. 15:10
Juan Soler klubelnök biztos abban, hogy idén nyáron nem igazol új klubhoz a csapat két klasszis labdarúgója, David Villa és David Silva. A támadót és a középpályást számos európai együttes, többek között a Chelsea és a Liverpool FC látná szívesen a soraiban.
David Villa a válogatottban is remekel
David Villa a válogatottban is remekel
David Villa a válogatottban is remekel
David Villa a válogatottban is remekel


„Nem tervezzük a két játékos eladását. A mi klubunk inkább vásárol, mintsem elad” – jelentette ki magabiztosan Soler.

A 25 éves Villa 2005-ben került a Real Zaragozától a Mestalla Stadionba, míg Silva (21) tavaly került vissza a Celta Vigóból a Valenciához. A csatár 22 találkozón 10 gólt szerzett a spanyol válogatottban.míg a középpályás 3 összecsapáson szerepelt a nemzeti tizenegyben.

„Persze nem kerülhetjük el, hogy valamelyik klub ne ajánlja meg a kivásárlási árat. De egyelőre senki sem jelentkezett” – jegyezte meg Soler.

A klubelnök hozzátette: Silva szerződése 2011-ig szól, de a szezon befejezése után már meg is szeretnék hosszabbítani. Kivásárlási ára: 60 millió euro.

David Villa nemrég hűségnyilatkozatot tett, amelyben leszögezte, semelyik klub, még a Chelsea esetleges megkeresése sem érdekelné. Jól érzi magát a Valenciában, s csak azt tudja megismételni: maradni akar. Szerződése amúgy is csak 2013-ban jár le.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik