Két góllal verte a kiesésre álló baszkokat Frank Rijkaard csapata

Vágólapra másolva!
2007.05.05. 22:10
Idegenben nyert a Barcelona együttese a Real Sociedad ellen, és legalább vasárnapig négy pontos előnyre tett szert az üldözőkkel szemben. Frank Rijkaard együttesében Andres Iniesta és Samuel Eto’o szerezte a gólokat.
Samuel Eto'o (jobbra) harcban Mikel Gonzalezzel
Reuters
Samuel Eto'o (jobbra) harcban Mikel Gonzalezzel
Samuel Eto'o (jobbra) harcban Mikel Gonzalezzel
Reuters
Samuel Eto'o (jobbra) harcban Mikel Gonzalezzel

Deco és Marquez nélkül vette fel a harcot San Sebastianban a Barcelona együttese, ellenfél a Real Sociedad volt.

Idegenben nyert a Valencia

A vendégcsapat az első félidő végén szerzett vezetést, miután egy felpattanó labdát a hálóba lőtt a portugál Hugo Viana.

Joaquin Caparros, a hazaiak edzője a 67. percben Duscher helyére behozta Tabordát, és ez jó cserének bizonyult, hiszen a játékos egy szabadrúgás után az első labdaérintéséből gólt szerzett.

Ez azonban nem jelentett pontszerzést a galíciaiaknak, hiszen a 74. percben Angulo megszerezte a győztes gólt.
33. forduló:
Deportivo-Valencia 1-2 (Taborda 67. ill. Hugo Viana 39., Angulo 74.)
A hatodik percben már Bravo kapus hálójában táncolt a labda, Giovanni van Bronckhorst beadása után azonban Xavi hiába nem hibázott közelről, az asszisztens lest jelzett, így a gólt érvénytelenítették.

A 21. percben Xabi Prieto révén a hazaiak is lövéssel próbálkoztak, de Valdes védett. A 28. percben az érvénytelenített gólt szerző Xavi előtt is adódott egy lehetőség, ám ő sem tudta ezt gólra váltani.

Gól nélkül zárult az első félidő, góllal kezdődött a második. Ronaldinho kivárt, majd kiugratta a hátulról érkező Andres Iniestát, aki a kapust kicselezve gólra váltotta az akciót.

A baszkok kapusa a következő percekben jól avatkozott közbe, a legnagyobbat az 55. percben, Eto’o helyzeténél védte.

A 88. percben a vendégek végleg eldöntötték a három pont sorsát, amikor Ronaldinho Eto’ónak adott remek labdát, a kameruni támadó pedig a kapuig nyargalt, és ezúttal nem hibázott.

A Barcelona ezzel 65 pontos, négy ponttal vezet a Sevilla, öttel pedig a Real Madrid előtt, de utóbbi két együttes csak vasárnap lép pályára.

SPANYOL LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁG

33. FORDULÓ
Real Sociedad-Barcelona 0-2 (Iniesta 47., Eto'o 88.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik