Pedrag Mijatovics: Meg kellett volna tartanunk David Beckhamet

Vágólapra másolva!
2007.04.26. 20:26
Pedrag Mijatovics, a Real Madrid sportigazgatója szerint a csapat több erőfeszítést is tehetett volna annak érdekében, hogy jövőre is a csapat játékosa maradjon David Beckham, a gárda angol középpályása.
Beckham lövéseit jövőre Amerikában csodálhatják a nézők
Beckham lövéseit jövőre Amerikában csodálhatják a nézők
Beckham lövéseit jövőre Amerikában csodálhatják a nézők
Beckham lövéseit jövőre Amerikában csodálhatják a nézők

Szavazás

Melyik csapat nyeri a spanyol labdarúgó-bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Az angol válogatott egykori csapatkapitánya, aki még most is a Real-szurkolók egyik kedvence, a szezon végén távozik jelenlegi kenyéradójától, és az amerikai bajnokságban (MLS) szereplő Los Angeles Galaxy csapatához igazol, ezzel véget vetve négy éven keresztül tartó spanyolországi karrierjének.

A bajok akkor kezdődtek, amikor a Real vezetőedzője Fabio Capello kijelentette, hogy Beckham soha többé nem játszik a csapatban. Később ugyan az olasz szakember megváltoztatta döntését, de ekkor már késő volt: a középpályás már aláírt Amerikába.

„Amikor a szezon kezdődött szerettük volna, ha David marad, ám nem tudtunk megegyezni. Visszatekintve, úgy gondolom hiba volt, hogy nem tudtuk letisztázni a dolgokat” – nyilatkozta Mijatovics a The Sunnak, majd hozzátette: a média is hibás abban, hogy nem voltak képesek tiszta fejjel gondolkozni.

„A sajtóban megjelent cikkek összezavartak engem, az elnököt, a játékos ügynökét, valamint magát a játékost is, minek következtében hibás döntéseket hoztunk” – mentegetőzött a sportvezető.

Az angol válogatott középpályás leigazolása óta a Real nem nyert egyetlen trófeát sem, ám Mijatovics reméli, hogy távozása előtt még Beckham hozzásegíti a csapatot a spanyol bajnoki cím megnyeréséhez.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik