Bernd Schuster előszerződést írt alá a Real Madriddal

K.E. K.E.K.E. K.E.
Vágólapra másolva!
2007.04.12. 15:54
Egyre biztosabbnak tűnik, hogy Bernd Schuster dirigálja a következő szezontól a Real Madrid labdarúgócsapatát. A dpa hírügynökség tudomása szerint a német szakvezető egy plusz egy évre kötelezte el magát a spanyol együtteshez.
Bernd Schuster
Bernd Schuster
Bernd Schuster
Bernd Schuster

Bernd Schuster neve az elmúlt időszakban többször is felmerült a Real Madrid edzőjeként, igaz, a német szakembert a Bayern Münchennél is ideális megoldásnak gondolták.

Most úgy tűnik, hogy a jelenleg a spanyol bajnokságban erős középcsapatnak számító Getafét irányító szakvezető elhagyja csapatát, mivel a dpa német hírügynökség szerint előszerződést írt alá a Real Madriddal.

A dpa már részleteket is közölt, ők úgy tudják, hogy a Real Madridot korábban játékosként is szolgáló egykori kiváló középpályás egy évre kötelezte el magát az együtteshez illetve van még egy év opció is.

Az előszerződésben van egy olyan záradék, hogy amennyiben a madridiak mégsem Schustert választanák, akkor a szakvezetőnek egymillió euró fájdalomdíj üti a markát, amennyiben viszont az edző lép vissza, akkor neki kell ugyanekkora összeget kifizetnie.

Schustert 2008-ig köti szerződés a Getaféhoz, a klubnak várhatóan egymillió euró lelépési pénzt fizet a Real az edző elengedése fejében. Fabio Capello, a királyi gárda mostani edzője egyéves fizetését kapja meg a klubtól.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik