Cannavaro örülne, ha Cassano újra játszana

CS.N.M. CS.N.M.CS.N.M. CS.N.M.
Vágólapra másolva!
2007.02.12. 19:56
Címkék
Fabio Cannavaro, a Real Madrid aranylabdás középső védője azt kérte edzőjétől, hogy bocsásson meg Antonio Cassanónak, akivel az olasz tréner még októberben különbözött össze - adta hírül a marca.com internetes portál.
Vajon Capello (balra) megadja az újabb lehetőséget Cassanónak?
Vajon Capello (balra) megadja az újabb lehetőséget Cassanónak?
Vajon Capello (balra) megadja az újabb lehetőséget Cassanónak?
Vajon Capello (balra) megadja az újabb lehetőséget Cassanónak?

Szavazás

Melyik csapat nyeri a spanyol labdarúgó-bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
„Antonio minden nap velünk edz, és szomorú azt látni, hogy hétvégén, amikor eljön a mérkőzés napja, ő otthonról nézi csupán a bajnokikat” – nyilatkozta az olasz válogatottal 2006-ban világbajnokságot nyert hátvéd.

„Nem szeretnénk megkérdőjelezni a vezetőség döntését, és tiszteletben is tartjuk azt, azonban nagyon örülnénk neki, ha megváltozna ez a helyzet – folytatta Cannavaro. – a hétvégén nagyon boldogok voltunk, hogy Beckham visszatért a csapatba, hiszen ő is nap mint nap velünk dolgozik. Ráadásul ő is meghálálta a bizalmat egy szabadrúgásgóllal."

Az előző év legjobb labdarúgójának választott klasszis elmondta, hogy a királyi gárdára nagyon nehéz mérkőzések várnak a közeljövőben, ahol mindenképpen komoly csapategységre van szükség. A madridiak február végén előbb a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Bayern Münchennel találkoznak, majd következhet a városi rangadó az Atletico ellen. Sőt március elején sem lesz könnyű dolga Fabio Capello csapatának, hiszen jön a visszavágó a bajorok ellen, és március 11-én vívják az El Classicót a Barcelona otthonában.

Cassano egyébként még október végén veszett össze olasz mesterével, amikor a csatár keményen kritizálta a vezetőedzőt mert úgy érezte, hogy kevés lehetőséget kap Capellótól, akivel korábban már a Roma csapatánál is együtt dolgozott. A támadót 15 napra kizárták a keretből, majd miután elnézést kért, visszatérhetett, ám azóta sem kapott játéklehetőséget az olasz szakembertől.

Az olasz támadó egyébként a 2006/07-es szezonban hatszor lépett pályára a Real Madridban, és a nevéhez egy gól és egy gólpassz fűződik.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik