Még nem biztos, hogy Ronaldinho hosszabbít

Vágólapra másolva!
2007.01.23. 11:52
A Barcelona elnöke, Joan Laporta már novemberben jelezte, hogy szeretné négy évvel meghosszabbítani Ronaldinho szerződését januárban. A játékos bátyja és egyben ügynöke, Roberto Assis azonban úgy véli, előbb minden ajánlatot meghallgatnak.
Ronaldinho a védők gyűrűjében
Ronaldinho a védők gyűrűjében
Ronaldinho a védők gyűrűjében
Ronaldinho a védők gyűrűjében
Ronaldinho a védők gyűrűjében
Ronaldinho a védők gyűrűjében

Ronaldinhónak, a Barcelona brazil válogatott klasszisának szerződés-hosszabbítást szeretne felajánlani a katalán klub - ezt Joan Laporta klubelnök már novemberben jelezte. Az új kontraktus szerint a futballista 2014 nyaráig maradna a Barcánál.

Roberto Assis, a játékos bátyja viszont az O’Globo című lap internetes oldalának azt nyilatkozta, hogy meghallgatnak minden ajánlatot, mielőtt rászánják magukat a hosszabbításra. A kilenc évvel idősebb testvér látja el egyébként a menedzseri feladatokat öccse mellett, ő korábban Vincze Ottó csapattársa volt a svájci Sionban.

„Nincs semmi probléma Ronaldinho és a klub között – szögezte le Assis. – De ez nem jelenti azt, hogy nem hallgatunk meg más ajánlatokat is. Mert ajánlatok vannak, többek között az Egyesült Államokból is.”

A 26 éves futballistát korábban a Milan és a Chelsea is próbálta megszerezni, ám egyik klub sem járt sikerrel. Az Aranylabdát is elnyert klasszis 2003 nyarán érkezett a Paris Saint-Germaintől.

Ronaldinho 2005 szeptemberében hosszabbította meg legutóbb a szerződését, a jelenlegi kontraktusa 2010 nyarán jár le.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik