La Liga, Real Madrid: megegyeztek Nistelrooy árában

Vágólapra másolva!
2006.07.17. 11:31
Spanyol lapértesülések szerint már holnap aláírhatja szerződését a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság legutóbbi kiírásában ezüstérmet szerző csapathoz, a Real Madridhoz az angol Manchester Unitednél létszámfölöttivé vált holland gólzsák, Ruud van Nistelrooy (képünkön).
A korábbi alapember tavasszal vált mellőzötté az angoloknál, Alex Ferguson legtöbbször a kispadra ültette a klasszist, néhányszor ott is felejtette. Ezt a holland a végén már olyannyira rossznéven vette, hogy előfordult, már a meccs előtt sértődötten távozott. Jelen állás szerint egy dolog biztos: lezárult pályafutásának manchesteri szakasza.

A „Hol tovább?” kérdésre is aránylag hamar választ kaptunk. Bár felvetődött hogy az Atlético Madridban folytatja és része lesz a Fernando Torres megszerzésére irányuló üzletnek és képbe került a Bayern München is, végül a legkitartóbb kérőnek mégis az elnökválasztáson túljutó Real Madrid bizonyult.

Az már korábban eldöntetett és napok óta nyílt titok, hogy Nistelrooy a királyiaknál folytatja, ami kérdésessé tette a transzfert, az a játékos élő szerződése volt, hiszen így a két érintett gárdának még ebben is meg kellett állapodnia egymással.

Az MU első körben 18 millió eurót kért, a Real viszont csak 12-14-t ajánlott, így tulajdonképpen minden adott volt ahhoz, hogy 16-ban meg is egyezzenek. Spanyol lapértesülések szerint ez megtörtént, így a legutolsó akadály is elhárult, következhet holnap az aláírás.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik