A Betis bejelentkezett Barcelonában Maxi Lopezért

Vágólapra másolva!
2005.11.22. 19:27
Címkék
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő, ott a hétvégi, Real elleni 3-0-s madridi diadalt követően élre álló, amúgy címvédő katalán sztárcsapat, az FC Barcelona tárgyalásokat folytat argentin légiósának, Maxi Lopeznek a kölcsönadásáról a Betisszel.
A két klubnál már elismerték, hogy felvették egymással a témában a kapcsolatot, de azt hangsúlyozták, hogy megállapodás még nem született.

Lopez 2005 elején igazolt Barcelonába, több mint hétmillió amerikai dollárért és 4,5 éves szerződést írt alá. Volt néhány sikeres beugrása idő közben a huszonegy éves, csatárként és támadó-középpályásként egyaránt bevethető futballistának, ám stabilan gyökeret vernie nem sikerült még csereként sem a remeklő gránátvörös-kék együttesben.

A BL-indulóként idén meglepetésre rendkívül gyengén muzsikáló – tizenkét forduló, tíz pont! -, utolsó előtti helyen a kieső zónában álló Betisnél a sérülés miatt hosszabb időre kiesett brazil válogatott csatár, a gólerős Ricardo Oliveira pótlására nézték ki az argentin támadót.

Amennyiben Lopez a mai, Werder elleni BL-meccsen sem kap szerepet, úgy még a Betis bevetheti őt a legrangosabb nemzetközi kupában is, ahol matematikai esélyei még vannak a további szereplésre: az Anderlecthet idegenben, a Chelsea-t otthon verték. De a csoportharmadik hely és az azért járó UEFA-kupa nagyon kinéz nekik.

Szavazás

Melyik csapat nyeri a spanyol bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik