La Liga: nyert és élre ugrott a Real Madrid

Vágólapra másolva!
2005.10.16. 00:11
Címkék
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójának harmadik összecsapásán a Real vendégként nyerte a madridi rangadót a vendég Atletico ellen, igaz, a hetedik perctől emberelőnyben futballozhattak.
López buktatta Raúlt a találkozó elején, amiért a játékvezető neki – kissé szigorúan - piros lapot, míg a vendégeknek tizenegyest adott. Ronaldo élt a lehetőséggel és megszerezte saját maga és a találkozó első gólját. A túl oldalon Ramos rántotta le Torrest, de amíg a hazaiak kiállítást követeltek, les miatt kifelé folytatódhatott szabadrúgással a játék.

Sárga lapok tették színessé az összecsapást, mígnem Ronaldo a második játékrész közepén kétgólosra növelte a vendégek előnyét. A lefújás előtti pillanatokban egy bal oldali támadás végén az akciót középen, védőjével a nyakában érkező Ronaldo becsúszva pörgetett a kapuba. Bár a gólban azért besegíthetett a szintén becsúszva érkező, ám menteni igyekvő védője is.

A szerzett három ponttal a Real Madrid a tabella élére ugrott, de a fordulóban csak vasárnap pályára lépő Getafa és Celta Vigo is visszaelőzheti a királyiakat.
  • LA LIGA, HETEDIK FORDULÓ:
  • Atletico Madrid – Rela Madrid 0-3 (0-1)
  • G.: Ronaldo (9., 61., 90. – az elsőt büntetőből)

Szavazás

Melyik csapat nyeri a spanyol bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik