La Liga: La Corunában kétgólos előnyét adta ikszre a Barca

Vágólapra másolva!
2005.10.15. 22:27
Címkék
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójának második összecsapása is döntetlenre végződött: a címvédő katalán sztárcsapat, az FC Barcelona két gólos előnyét pazarolta el a házigazda La Coruna ellen.
A sok akciót és látványos megoldást hozó mérkőzésen Valerón révén szereztek vezetést a hazaiak, de a vendégek a szezonban már hét bajnoki gólnál tartó Eto'o, illetve Ronaldinho révén már a szünetre megfordították az állást.

A brazil játékmester a második félidő elején büntetőből is betalált, két gólosra növelve a Barca-előnyt. A mezőnyfölényben játszó, több helyzetet kidolgozó, állandó veszélyt jelentő katalánoknak ekkor szinte mindenki kioszthatta a három bajnoki pontot, nem úgy a hazaiak. Előbb Munitis révén szépítettek, majd Castro a lefújás előtti percekben újabb gólt szerzett, amely egy pontot ért mindkét csapat számára.

A Barca hét forduló alatt mindössze tíz pontot gyűjtött, kétszer nyert, ellenben a negyedik döntetlenjüknél tartanak, mondhatni elég gyengén kezdték a bajnoki idényt. Hasonló teljesítményt nyújtott eddig mostani ellenfelük, a Deportivo La Coruna is.
  • LA LIGA, HETEDIK FORDULÓ:
  • Deportivo La Coruna-FC Barcelona 3-3 (1-2)
  • G.: Valerón (10.), Munitis (71.), Castro (86.), ill. Eto'o (41.), Ronaldinho (45., 51. - utóbbit 11-esből)

Szavazás

Melyik csapat nyeri a spanyol bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik