HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.04.27 10:32 Frissítve: 2016.04.27 11:30

Kaposvár, a röplabdafellegvár

A tizenhetedik te magad légy.

HIRDETÉS

A kaposváriak történelmi sikeréhez fontos volt a tervszerűség (Fotó: Koncz György)

Teljes mértékig magukénak érezhetik a fenti idézetet a Kaposvár férfi röplabdacsapatának játékosai, akik a hétfő esti harmadik, hazai mérkőzésen is 3:0-ra győzték le a Kazincbarcikát, s ezzel ugyanilyen arányban megnyerték a férfi NB I-et, egyúttal a klub történetének 17. bajnoki aranyérmét, és immár a somogyi a legeredményesebb férfiegyüttes Magyarországon. Kaposvár eddig is a hazai röplabda fellegvárának számított, hétfő óta pedig újabb fejezet nyílt a csapat és a város aranykönyvében.

„A történelmi siker kapcsán hálás köszönetet mondok az eddigi kaposvári bajnokcsapatok edzőinek, játékosainak, támogatóinak, valamint segítőinek, és külön gratulálok a tizenhetedik magyar bajnoki címét elnyerő Fino-Kaposvár SE tagjainak – mondta Szita Károly, Kaposvár polgármestere. – Köszönöm a kaposvári sportbarátoknak, akik szurkoltak a nézőtéren, ezzel is segítve a fiúkat a pályán. Vannak olyanok is köztük, akik az összes bajnoki döntőt végigszurkolták. A régi jó szokásunkat megtartva a kaposváriak nevében hárommillió forint eredményességi támogatásban részesítettük a klubot, és bízom benne, hogy a jövőben is lesz alkalmunk a kiváló eredmények megünneplésére. Kaposvár hosszú évek óta kiemelten támogatja a férfi röplabdacsapatot, és így lesz ez a következő szezonban is. Demeter György neve garancia a további magas színvonalú munkára, remélem, hogy a Kaposvári Röplabda Akadémia legtehetségesebb fiataljai is eljutnak a felnőttcsapatig, és átélhetnek majd nagy sikereket. Fontos ez a sportág számunkra: Kaposváron nagy múltú férfi és női NB I-es klub működik, az utánpótlás keretein belül pedig mintegy kétszáz helyi fiatal üti rendszeresen a labdát."

A történelmi sikerhez elengedhetetlen a tervszerűség, a jó menedzsment és az elkötelezett partneri szerepvállalás, a szponzoráció, amelyet a klub névadó támogatója, a Fino-Food Kft. testesít meg a somogyi megyeszékhelyen.

„Több mint öt éve állunk a csapat mellett, és most is megerősíthetem, hogy jó döntést hoztunk, amikor a kaposvári férfiröplabda fő támogatói közé léptünk – szögezte le Egyed László klubelnök, a Fino-Food Kft. tulajdonosa. – Örülök neki, hogy annak idején, amikor lényegében kettészakadt az elnökség, Demeter György mellett tettük le a voksunkat. Az ország egyik legjobb edzője kiváló munkát végzett ebben a szezonban is, megtalálta az összhangot a játékosokkal, és ez meghozta a várt eredményeket is. Februárban, Érden a tizennyolcadik Magyar Kupa-elsőséget ünnepelhettük, hétfő este pedig Kaposváron, saját otthonában ért a csúcsra a csapat. Bízom benne, hogy továbbra is több saját nevelésű játékost látunk a pályán, és a helyi röplabda-akadémia legjobbjait is tárt karokkal várjuk a felnőtt- és a junioregyüttes keretében. Kaposvár büszkesége ez a csapat, gratulálok mindenkinek, aki hozzátett az újabb sikerekhez!"

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.03.26 11:54:10

Röplabda nemzetisport.hu

A fotók láttán nem csoda, hogy idővel a centerpályán ülő nézők jelentős része átcsoportosult köréjük.

2018.01.05 08:41:14

Röplabda ROSKA EMESE BOGLÁRKA

A válogatott ismét kijutott az Európa-bajnokságra, s nem is a 15. helyezéssel vagy a mutatott játékkal volt baj.

2017.09.25 23:55:52

Röplabda ROSKA EMESE BOGLÁRKA

NS-VÉLEMÉNY. Kinek a felelőssége a kialakult helyzet?

2017.09.24 18:02:29

Röplabda ROSKA EMESE BOGLÁRKA, KARÁDI ZOLTÁN (BAKI)

A németek ellen is kiválóan küzdött a csapat, de veszített, így a mieinknek véget ért az Eb.

2017.09.23 11:32:32

Röplabda ROSKA EMESE BOGLÁRKA, KARÁDI ZOLTÁN (Baki), HATÁR DÁVID (közvetítés)

A tisztes helytállás megvolt, de a második meccsünket is elveszítettük az Eb-n.

HIRDETÉS
HIRDETÉS