Férfi röplabda Extraliga: kaposvári előny az elődöntőben

Vágólapra másolva!
2023.04.02. 19:10
null
Ötjátszmás győzelmet aratott a Kaposvár a címvédő ellen (Fotó: kaposvarvolley.hu)
A Kaposvár ötjátszmás győzelmet aratott a címvédő Pénzügyőr vendégeként vasárnap a férfi röplabda Extraliga elődöntőjének nyitányán.

Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharc első mérkőzésén a kupagyőztes hazaiak kétszer is szettelőnybe kerültek, ám a Magyar Kupában ezüstérmes somogyiak mindkétszer egyenlíteni tudtak, a döntő játszmában pedig a győzelmet is megszerezték.

A másik ágon a Kazincbarcika és az újonc MÁV Előre csatázik hétfőtől a fináléért.

Férfi Extraliga, elődöntő, 1. mérkőzés:
Pénzügyőr SE–Fino Kaposvár 2:3 (15, -16, 19, -13, -8)
Kőér utca, 140 néző. V: Jámbor, Adler.
PÉNZÜGYŐR: Rása 12, Magyar 2, Tordai 11, Tomanóczy 4, Kovács Z. 21, Dávid Cs. 8. Csere: Feliciano (liberó), Kiss D., Nascimento 4, Majoros. Vezetőedző: Jókay Zoltán.
FINO: Bögöly 12, Lescay 9, Bartunek 8, Hernandez 17, Iván 6, Baróti 18. Csere: Bozóki (liberó), Donisthorpe, Hubicska, Tóth K. Vezetőedző: Szlobodan Prakljacsics.
MESTERMÉRLEG
Jókay Zoltán: – Igazából fejben nem tudtuk tovább vinni azt a koncentrációt és higgadtságot, amit az első játszmában az előnyünkre fordítottunk. Nagyon hullámzóak voltunk és ezt most ellenünkre fordította a Kaposvár együttese.
Szlobodan Prakljacsics: – Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl. A második szettben elhittük, hogy van keresnivalónk a Pénzügyőr ellen. Onnantól kezdve harcosan küzdöttünk, aminek meg lett az eredménye. Nagyon hosszú lesz ez a párharc, holnaptól már a kaposvári mérkőzésre készülünk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik