Férfi röpi Extraliga: a MÁV Előre szerezte meg a harmadik helyet

Vágólapra másolva!
2023.03.04. 21:00
null
Sikerrel zárta a középszakaszt a MÁV Előre (Fotó: Vajda János/Észak-Magyarország)
A MÁV Előre végzett harmadik helyen a férfi röplabda Extraliga középszakaszában, miután a felsőház utolsó fordulójának szombati játéknapján 3-0-ra legyőzte vendégét, a DEAC-ot.

A hazaiaktól a válogatott Pesti Marcell 30 pontot szerzett.

A negyeddöntőben a székesfehérváriak a Kecskeméttel játszanak, míg a DEAC a DRK Magyar Kupában döntős Kaposvárral találkozik. A rájátszás, melyben minden párharc az egyik fél harmadik sikeréig tart, március 14-én rajtol.

RÖPLABDA
FÉRFI EXTRALIGA
FELSŐHÁZ, 6. FORDULÓ
MÁV Előre SC-Foxconn–
DEAC 3:0 (17, 20, 23)
Székesfehérvár, 147 néző. V: Mezőffy, Sík.
MÁV: Eke 6, Szabó V. 6, Koci 8, Ambrus 3, Pesti 30, Doda 7. Csere: Takács M. (liberó). Vezetőedző: Dávid Zoltán.
DEAC: Bagics 5, Kiss I. 2, Almora 17, Veres 2, Moret 9, Tóth A. Csere: Bán (liberó), Remete, Imre. Vezetőedző: Fodor Antal.
MESTERMÉRLEG
Dávid Zoltán:
– Gratulálok a srácoknak, megdolgoztak a győzelemért! Zsinórban a harmadik meccset tudták megnyerni. Ez mind az ő érdemük. Ezek után bízom benne, hogy ők is maguknak sajátítják ezeket a sikereket, s nem pedig a véletlennek.
Fodor Antal: – A vártnál jobban befolyásolta a játékunkat a mérkőzés tétje. A rossz kezdés után nem tudtuk egyensúlyba hozni az erőviszonyokat. Az utolsó játszmában a kezünkben volt a szett, de nem tudtunk élni a lehetőséggel. Megérdemelten nyert a Fehérvár, gratulálunk nekik!

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik