Röplabda: két év utány nyert újra a férfiválogatott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.06. 20:09
Második mérkőzését játszotta le férfi röplabda-válogatottunk a svédországi túráján. A pénteki vereséget követően szombaton a mieink 3:2-re győztek – csapatunk csaknem kétéves szünet után nyert újra mérkőzést.

FÉRFI RÖPLABDA FELKÉSZÜLÉSI VÁLOGATOTT MÉRKŐZÉS, ÖREBRO (SVÉDORSZÁG)
SVÉDORSZÁG–MAGYARORSZÁG 2:3 (22, –24, 24, –25, –11)

Magyarország: Dávid Cs. 9, Juhász 5, Bohnicsek 5, Gebhardt N. 16, Rása 14, Kecskeméti. Csere: Pápai, Gebhardt Á (liberók), Dávid Z. 6, Török 3, Bozóki 3, Banai 5, Szabó A. 9. Szövetségi kapitány: Juan Manuel Barrial. FÉRFI RÖPLABDA FELKÉSZÜLÉSI VÁLOGATOTT MÉRKŐZÉS, ÖREBRO (SVÉDORSZÁG)
SVÉDORSZÁG–MAGYARORSZÁG 2:3 (22, –24, 24, –25, –11)

Magyarország: Dávid Cs. 9, Juhász 5, Bohnicsek 5, Gebhardt N. 16, Rása 14, Kecskeméti. Csere: Pápai, Gebhardt Á (liberók), Dávid Z. 6, Török 3, Bozóki 3, Banai 5, Szabó A. 9. Szövetségi kapitány: Juan Manuel Barrial.

A kapitány ezúttal több variációt is kipróbált, Magyar Bálint és Nagy József kivételével mindenki játéklehetőséghez jutott. Ezen a napon jobban ment már a mieinknek a nyitásfogadás (bár több bosszantó, hárítható ászt így is kapott csapatunk) és a támadás is – tájékoztatta honlapunkat a találkozóról Veres Péter csapatvezető.


A válogatott legutóbb 2015. május 15-én nyert mérkőzést, az Alba Regia Gálán, Azerbajdzsán ellen. Azóta kilenc találkozón nem volt sikerélményük a mieinknek, és ennek a csaknem kétéves sorozatnak került pont most a végére.

Juan Manuel Barrial: – Meg vagyok elégedve a látottakkal, de leginkább Gebhardt Norbert teljesítménye tetszett. Ma sokkal jobban játszottunk, mint tegnap, ám ez a túra számomra igazából még csak egy felmérő.

A két válogatott vasárnap 19 órakor újra összecsap majd Linköpingben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik