Rio 2016: Tegnapelőtt még örültünk az iksznek, ma már nem – Benedek

Vágólapra másolva!
2016.08.08. 19:45
A magyar férfi vízilabda-válogatott második olimpiai csoportmérkőzésén 9–9-es döntetlenre végzett Ausztráliával, így két meccs után két iksszel áll. A találkozót követően Varga Dénes válogatott vízilabdázó és Benedek Tibor szövetségi kapitány értékelt az M4 Sportnak.

„Harcos, kemény mérkőzés volt, az ausztrálok remekül alkalmazták a szoros emberfogást. Nem értünk fel idejében, ezért rövidebbek voltak a támadásaink. Több egyéni teljesítmény kell még, hogy téthelyzetben is tudjunk gólt lőni. Sokkal összetettebb ausztrál csapat volt a mai, mint a tegnapelőtti. Az elmúlt három évben bebizonyosodott, hogy mindig nehéz dolgunk van az ausztrálokkal. Ha ebben a pillanatban nem is örülök, de jó tanulság volt ez a mérkőzés. Tegnapelőtt még örültünk a döntetlennek, ma már nem. Jó kis pofon volt. Kiegyensúlyozott a mezőny, minden meccsen észnél kell lenni, mert egy-egy gól dönt a végén" – mondta az M4 Sportnak Benedek Tibor szövetségi kapitány. Benedek Tibor szövetségi kapitány.

„Úgy éreztem, hogy amikor visszavettük a vezetést, meg is tudjuk tartani. Nem sikerült, de abból indulok ki, hogy mégiscsak meg tudtuk fordítani a meccset, azaz tudtunk koncentrálni” – értékelt Varga Dénes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik