Rio 2016: Kenderesi Tamás már Phelps családjával pózol – fotó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.13. 01:04
Kenderesi Tamásról köztudott, hogy Michael Phelps a példaképe, így érthető, hogy a 200 méteres pillangóúszás döntőjében bronzérmet nyerő fiatal úszónk próbálja maximálisan kihasználni a riói olimpia nyújtotta lehetőségeit.

A medencében az előcsatározások során kétszer legyőzte az immáron 22-szeres olimpiai bajnokot, a döntőben azonban kikapott tőle, de nincs oka a szégyenkezésre. A finálé előtt közös szelfit készítettek, később egy interjúban elárulta, hogy készül még egy találkozóra Phelpsszel, aki a magyar olimpikon új tetoválásában segédkezhet kézírásával.Kenderesi pénteken Phelps családjával is megismerkedhetett. Instagramján az úszó feleségével, gyermekével és anyukájával közös fotóját osztotta meg.A medencében az előcsatározások során kétszer legyőzte az immáron 22-szeres olimpiai bajnokot, a döntőben azonban kikapott tőle, de nincs oka a szégyenkezésre. A finálé előtt közös szelfit készítettek, később egy interjúban elárulta, hogy készül még egy találkozóra Phelpsszel, aki a magyar olimpikon új tetoválásában segédkezhet kézírásával.Kenderesi pénteken Phelps családjával is megismerkedhetett. Instagramján az úszó feleségével, gyermekével és anyukájával közös fotóját osztotta meg.

„Let's go Michael!”, azaz „Hajrá, Michael!” – írta a képhez.

Let's go Michael!! #phelpsfamily #MP #olympics @nicole.m.johnson @mamaphelpsh20 @boomerrphelps @m_phelps00

Azt csak zárójelben jegyezzük meg, hogy Phelps kisfia, Boomer már most annyira stílusos, hogy aranyszínű cipőt hord, ráadásul saját Instagram-oldala is van, csaknem 400 ezer követővel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik