Képek: Kenderesi barátnője is az olimpián van, és ő is úszik!

Vágólapra másolva!
2016.08.10. 10:15
Kenderesi Tamás számára véget ért az olimpia, miután elképesztő teljesítményt nyújtva 200 pillangón bronzérmet szerzett Rióban. Ám a fiatal magyar úszónak még így is van miért izgulnia, hiszen barátnője szerdán mutatkozik be az ötkarikás játékokon.

Kenderesi Tamás már letette névjegyét Rióban, miután kétszer is legyűrte példaképét, Michael Phelpst, majd a világot meglepve bronzéremmel szállhatott ki a medencéből a 200 pillangó fináléjában.

Distance means nothing when someone means so much
Az izgalom azonban nem ért véget a 19 esztendős magyar fiú számára, hiszen barátnője, Sebestyén Dalma szerdán mutatkozik be Rióban, és remélhetőleg nyugodtan tud versenyezni, miután a 200 pillangón már „kiizgulta” magát.

#eskuvo #wedding #nyuginemamienk
„A mai napon a helyszínen edzettem, egyrészt, hogy szokjam a környezetet, mert mindjárt itt a nagy nap, másrészt a barátomnak, Kenderesi Tominak drukkoltam. Ő kétszáz pillangón úszott, és az első helyen kvalifikálta magát a középdöntőbe! Nagyon jó, hogy mindketten itt lehetünk az olimpián, kölcsönösen biztatjuk, erősítjük és segítjük egymást. Este is biztos fogok neki szurkolni a helyszínen, csak azt remélem, hogy nem kapok infarktust…” – írta a media24.hu-n vezetett olimpiai naplójában a döntő előtt Sebestyén Dalma.

Taking off tomorrow #roadtorio #cantwait
Sebestyén Dalma egyetlen számban, 200 mellen indul az olimpián, az első előfutamán 18.50 órakor ugrik medencébe.Feel like a #gettingsometan #finallysummer

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik