Rio 2016: ön hogy szurkol? Küldjön üzenetet/képet a magyar olimpikonoknak!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.04. 11:01
A Nemzeti Sport és a Nemzeti Sport Online a következő bő két hétben természetesen kiemelt figyelemmel kezeli az olimpia történéseit, de számítunk olvasóink aktivitására is! Biztassa, buzdítsa kedvenceit, mondja el véleményét bármiről az olimpiával kapcsolatban! Küldjön fotót, videót, hogy hogyan szorít a honfitársainkért! Mi pedig igyekszünk ezeket megjeleníteni.

A NEMZETI SPORT ONLINE HÍRFOLYAMÁT ÁLLANDÓ JELLEGGEL ITT TALÁLJA! A NEMZETI SPORT ONLINE HÍRFOLYAMÁT ÁLLANDÓ JELLEGGEL ITT TALÁLJA!

Honlapunk már most folyamatosan élőben, a helyszínről rendszeresen érkező beszámolókkal jelentkezik az ötkarikás játékokról – természetesen fókuszban a magyar indulók körüli történésekkel.

Hírfolyamunk interaktív, azaz Olvasóink véleményét, hozzászólását, biztatását is megjelenítjük benne. Ki a kedvenc női sportolója vagy férfi indulója Rióban? Melyik sportág a kedvence? Kikkel együtt szurkol? Honnan figyeli a brazíliai eseményeket?

Küldje el üzenetét, fotóját, videóját vagy akár helyszíni benyomását az nsonline@nemzetisport.hu címre, a „Szurkoló hangja” tárgymegjelöléssel, és mi közzétesszük!

Vagy töltse fel a képet ide, a szurkolok.nemzetisport.hu oldalunkra!

A NEMZETI SPORT ONLINE HÍRFOLYAMÁT ÁLLANDÓ JELLEGGEL ITT TALÁLJA!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik