Rio 2016: Mindenki mondja, hogy élvezzem, de nem élveztem – Sárosi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.12. 00:04
Őszinte, érzelmeket sem nélkülöző bejegyzéssel jelentkezett Facebook-oldalán Sárosi Laura, akinek köszönhetően Magyarország húsz év után képviselteti magát az ötkarikás játékok tollaslabda versenyében. Sárosi első mérkőzését elvesztette Rióban, ezt követően jelentkezett egy rövid beszámolóval.

A magyar tollaslabdázó posztjában érintette a Tóth Krisztián által felhozott nyomást, amellyel riói olimpikonjaink egy része küzd. Sárosi ennek tulajdonítja, hogy nem tudta élvezni első meccsét, pedig megpróbálta. a Tóth Krisztián által felhozott nyomást, amellyel riói olimpikonjaink egy része küzd. Sárosi ennek tulajdonítja, hogy nem tudta élvezni első meccsét, pedig megpróbálta.

Akárki akármit mond, nehéz felmenni az olimpiai pályára” – írja.

Mindenki csak azt mondogatja, hogy élvezzem, de sajnos ma nem élveztem! Terhet tettem magamra, de miért!? Boldognak kéne lennem, hogy 40 női egyéni induló között én vagyok az egyik, aki kvalifikált."

Emellett megjegyzi, hogy kvalifikációjának semmi köze ahhoz a „cipős” történethez, amely sportemberi nagyságának volt remek reklám – sokan ezt hiszik és ezzel keresik fel.„Ez az én keresztem” – teszi hozzá.

„Nagyon sok magyar olimpikont (akik itt vannak) nyom az olimpia és a megfelelés, maguknak/magunknak és az otthoniaknak. Egy rosszabb teljesítmény után (ami persze minket, sportolókat is bánt!!) sok negatívat kapnak/kapunk. Mi Magyarországot képviseljük és mind büszkék vagyunk, hogy a piros, fehér, zöld zászló alatt mutathatjuk meg, hogy mit tudunk!! Próbáljuk kihozni magunkból a maximumot, ami néha sikerül, néha nem, de ez az olimpia, ahol csak a legjobbak vannak, és persze ne felejtsük el, hogy a kvalifikációt nem adták könnyen, mindenki megküzdött, hogy itt lehessen!!” – írja az alább teljes egészében olvasható bejegyzés utolsó bekezdésében. (Ha nem látszik, kattintson a "Továbbiak" gombra.)

Sárosi Laura legközelebb szombaton lép pályára Rióban, a kanadai Michelle Li ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik