Rio 2016: jobban tippel a 2017-es FINA-vb sportigazgatójánál?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.05. 15:41
Szántó Dávid, a 2017-es FINA-világbajnokság sportigazgatója nyolcnapos olimpiai játékra hívja mindazokat, akik az esemény Facebook-oldalának a látogatói, szeretik az úszást, figyelemmel kísérik a sportág eseményeit, ráadásul még „vevők” is egy kis vetélkedőre, valamint nyereményre.

Dávid, aki nem más, mint a jól ismert sportcsatorna szerkesztője és kommentátora, egykori úszó, évek óta pedig a nemzetközi versenyek tudósítója, bátorságát és felkészültségét bizonyítva minden versenynap előtt és minden úszószámbanmegtippeli majd a végeredményt. Aki szeretne vele játszani, nincs más dolga, mint ellátogatni a 2017-es FINA-világbajnokság Facebook-oldalára, megismerkedni Szántó Dávid tipposzlopával, és aztán hozzálátni a saját „totószelvény” elkészítéséhez. a 2017-es FINA-világbajnokság Facebook-oldalára, megismerkedni Szántó Dávid tipposzlopával, és aztán hozzálátni a saját „totószelvény” elkészítéséhez.

Az esélylatolgató táblázat először augusztus 6-án magyar idő szerint (!) 14 órakor fog megjelenni a Facebookon, ezt követően a játékban résztvevőkneklegkésőbb a szintén magyar idő szerint hajnali 3 órakor kezdődő döntők előtt egy órával kell a kommentjüketaz adott Facebook-oldalra feltenni. Ez lesz a menetrend az uszodai versenyek utolsó napjáig: Dávid 14 óráig felrakja a maga tippjeit, aztán jöhetnek a kihívók!


Aki a három dobogós közül (csak az érmeseket kell megtippelni!) egyet eltalál, az egy pontot kap, aki az érem színét is jól tippeli meg, az egy helyett hármat. Tehát egy teljesen jól eltalált dobogó 3x3, vagyis 9 pontot ér. Az adott napi eredmények összesítése alapjánminden versenynap legjobb játékosa ajándékcsomagot nyerhet, amelybe a 2017-es FINA-világbajnokság emblémájával díszített tárgyak kerülnek.

Mivel az olimpia rendre tele van meglepetésekkel, aztnehéz megjósolni, hogy milyen leszSzántó Dávidtalálati aránya,de a játékotő aszó szoros értelmében játéknak tekinti, és akkor sem lesz boldogtalan, ha a kialakult sorrend olykor nem őt fogja igazolni, s emellett néhány kritikusa nem megy el szó nélkül...

Sok sikert a résztvevőknek!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik