Játsszon a tévében a FullTiltPoker.net profijaival!

Vágólapra másolva!
2010.09.20. 13:24
Címkék
Az első közép- és kelet-európai pókertorna, a Face the Pro Magyarországon is elindul azzal a nem titkolt céllal, hogy minél többen megismerhessék a játékot, annak varázsát valamint a benne rejlő kihívásokat. A megmérettetés egyben egy kihagyhatatlan ajánlatot is jelent.

A FullTiltPoker.net – az igazi pókerrajongók körében világszerte ismert weboldal – lehetőséget biztosít arra, hogy a játékosok készségeiket és képességeiket fejleszthessék, és egyúttal részt vehessenek egy színvonalas, online és offline pókertornán, hogy elnyerhessék a Közép- és Kelet-Európa bajnoka címet!

A teljesen ingyenes bajnokság 2010. decemberi, budapesti döntőjén élőben játszhatnak a világszerte ismert és elismert póker profik egyikével, Gus Hansennel, és megnyerheti a több, mint 100 000 eurós nyereményt.

Az első közép- és kelet-európai pókertornának, a Face the Pronak köszönhetően ráadásul legendás Full Tilt pókerbajnokokkal is összemérheted a tudásod élőben az országos döntők során, amelyeknek Budapest ad majd otthont.

A póker valójában az ész, az intuíció és az önfegyelem játéka, a FullTiltPoker.net pedig a világ legtehetségesebb bajnokainak azon platformja, ahol tapasztalataikat lelkesen megosztják az érdeklődőkkel. A játékosok kizárólag a FullTiltPoker.net weboldalon kaphatnak tanácsokat olyan profiktól, mint Gus Hansen, Erik Seidel, Phil Gordon, Chris „Jesus" Ferguson és Phil Ivey.

A pókertorna a közép- és kelet-európai régió valamennyi országában megrendezésre kerül, ahonnan végül összesen 64 fő kap esélyt arra, hogy részt vehessen a budapesti Super Final-on, amelynek győztese élő adásban játssza majd Gus Hansen ellen a végső heads-up-ot a 100 000 eurós főnyereményért. A döntőt megelőző selejtezőket felvételről, a döntőt pedig élőben közvetíti majd az RTL Klub, valamint a Cool TV és a SportKlub.

További részletek a www.facethepro.net/hu weboldalon érhetők el!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik