Vendégposzt Kiss Petitől: a PLL 2015. tavaszi szezon elé

2541234 25412342541234 2541234
Vágólapra másolva!
2015.02.15. 17:02
Címkék
Kiss Peti a Smasszer FC csapatának félrevezetője egy szezon mustrát készített nekünk, melyhez az alábbi muzsikát ajánlja aláfestésnek: de...

Kiss Peti a Smasszer FC csapatánakfélrevezetője egy szezon mustrát készített nekünk, melyhez az alábbi muzsikát ajánlja aláfestésnek:Kiss Peti a Smasszer FC csapatánakfélrevezetője egy szezon mustrát készített nekünk, melyhez az alábbi muzsikát ajánlja aláfestésnek:

de én sokkal inkább ezt ajánlanám:



tiétek a döntés..
a lényeg, hogy olvassátok tehát így, cenzúrázatlanul (de azért ízlés szerint megmémezettül), Kiss Pétert!


Miért is olyan különleges dátum a február 16? Mert hétfő. Jó, utáljuk a hétfőt, F@ß0M, inkább visszafekszem aludni. Kollektív utálat, tömör szenny és megvetés fogadja a hét első napját, mióta tudja az ember, hogy ovi, suli, meló van. De nem a 16-it! Ezen a szent napon indul el rögös és véráztatta útjára a Pázmány Labdarúgó Ligának tavaszi féléve. Tegye fel a kezét, aki nem várja! Na, ugye... Csak az egyszerű halandó, aki nem érti ennek a gyönyörű játéknak a csodás pompáját. Nem látja a vörös posztót a szeme előtt, mikor Csepely kollégától jön az értesítés az aktuális forduló időpontjáról. Ezen a hétfőn mindenki, nemtől, rassztól, vallástól, identitástól, politikától függetlenül élvezni fogja azt, amit már jó másfél hónapja nem élvezhetett. Az érzés, mikor tudod, hogy tündökölnöd kell aFáy Szentkirályi utca katlanjában, na az az érzés az, amit nem élhet át egyszerű halandó, aki az imént felrakta a kezét. Ők nem tudják azt, amit mi tudunk. Gladiátorok, pitbullok, favágók, Usain Boltok, C. Ronaldók, Leo Messik, Neuerek. Sok nagyszerű harcos gyűl majd össze ezen a napon, hogy legalább egy kis szeletét elvegyék ennek a grandiózus egésznek.


Az utóbb tárgyalt grandiózum megcsappanni ugyan nem csappant meg, de elveszítette néhány ékkövét. Ilyen a Los Blancos, a Custodia, a Buda és a nagy ígéretnek indult No. 1. Milyen lesz az élet a Blancos nélkül az első osztályban? Mit fog tudni csinálni a Pálvölgyi-testvérek fémjelezte Yellow Sox szintén az első osztályban? A kiesők miatt szintén első osztályúvá avanzsálódott Gradus vajon meg tudja-e vetni a lábát, ott ahol a majdnem-bajnok Rangers, a komoly erősítéseket véghezvivő Jam-Jam, és a többi „bérletes” első osztályú csapat tanyázik? Nos, fogalmam sincs. Csak lelkes vagyok, nem jós.


Ebből következik, hogy azt sem láttam előre, hogy szeretett csapatom, a Smasszer, nem fog kiesni a harmadosztályba, idén sem (haha). Minden bizonnyal a szervezők nem akartak egy szezonon keresztül húzódó mészárlást látni, és a csont nélkül visszajutó Smasszernek egyből oda is adni, remegő térdekkel, a Kupát. Tényleg nem lenne szép. A másodosztályban viszont a helyzet - Nyugattal ellentétben - nem változatlan. A már jól megismert másodosztályú csapatok közül csak a Pasos és a Smasszer maradt meg. A többiek, galád módon, fel- vagy kiestek. Így tehát ezen nemes osztály kilépett a megszokott mederből és teret enged a fiatal és feltörekvő csapatoknak. Azt megmondani, hogy innen ki fog kiesni, vagy feljutni botorság lenne. Egy biztos: a Smasszer nem fog kiesni. Nem tud.


A harmadosztályban is történtek változások. Csepely D. (22) kitalált 2 új csapatot. Az egyik a New Yellow Sox. Such creativity, much wow. A másik (aminek valójában csak a nevét találta ki - a szerk.) a Pénz&Sárm nevezetű „poén” csapat (igen Páva, tudom, hogy ő találta ki, ne hazuggyá, hogy te voltál!!). Itt annyiról van szó, hogy néhány hiperaktív első osztályú labdarúgónak túl sok a szabadideje, és kedvük támadt még játszani, amit ilyen keretek között meg is fognak tenni.

A negyedik osztályról annyit tudok elmondani, hogy ismét van. Itt indul pár újonnan létrejött gólya csapat, ami sötét lónak fog számítani mind most, mind a későbbiek során, továbbá a Senior FC, amelynek néhány tagja a csúcson befejező Los Blancos csapatából kezdi itt újra a PLL ranglétrát.


Kösz a figyelmet!


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik