EB tippverseny IV.

2518456 25184562518456 2518456
Vágólapra másolva!
2012.06.20. 01:06
Kénytelenek vagyunk konstatálni, hogy valami ismét véget ért... nevezetesen az EB csoportkör.Kiderült a negyeddöntő résztvevőinek névsora és...

Kénytelenek vagyunk konstatálni, hogy valami ismét véget ért... nevezetesen az EB csoportkör.

Kiderült a negyeddöntő résztvevőinek névsora és természetesen van meglepetés!

Az első összecsapások alkalmával jó pár szurkolónak leesett az álla, ráadásul duplán! Tessék... hogy a Görögök legyőzik az Oroszokat? A Lengyelek otthon kikapnak a csehektől? Ez ugye csak vicc ?!
Hát nem! Dőlt a papírforma, sutba lehet dobni az erőviszonyokat, ugyanis ezzel mind a Csehek, mind az Görögök ott vannak a legjobb nyolc között!
Ennek megfelelően csoda, hogy a tippelők közül senki nem találta el a győzteseket? Ilyen a foci, mely ez alkalommal 0 pontos tippfordulót hozott nekünk!Kénytelenek vagyunk konstatálni, hogy valami ismét véget ért... nevezetesen az EB csoportkör.

Kiderült a negyeddöntő résztvevőinek névsora és természetesen van meglepetés!

Az első összecsapások alkalmával jó pár szurkolónak leesett az álla, ráadásul duplán! Tessék... hogy a Görögök legyőzik az Oroszokat? A Lengyelek otthon kikapnak a csehektől? Ez ugye csak vicc ?!
Hát nem! Dőlt a papírforma, sutba lehet dobni az erőviszonyokat, ugyanis ezzel mind a Csehek, mind az Görögök ott vannak a legjobb nyolc között!
Ennek megfelelően csoda, hogy a tippelők közül senki nem találta el a győzteseket? Ilyen a foci, mely ez alkalommal 0 pontos tippfordulót hozott nekünk!

A második csoportkör több jóval kecsegtetett számunkra! Bár a sokak által várt Holland feltámadás nem következett be, a Német papírforma bőven szállította nekünk a pontokat! Ám ezzel együtt a Portugál továbbjutás is indokoltnak mondható, az Oranje halovány teljesítménye mellett!

Mondhatni a "C" csoport mérkőzései hozták a legtöbb pontot a tippverseny résztvevőinek. Nem volt nehéz megtippelni a győzteseket és amint várható volt, pont annyi gól született, amennyire éppen szükség volt kevés! [Spanyol és Olasz tovább.]

Az utolsó csoport is a várhatót hozta: nagyok továbbjutása, társházigazda búcsúzása.
Persze... na de a mérkőzések! Svédország tét nélküli játéka nemvárt meglepetést hozott: Franciaország vesztett, így csoport másodikként a Spanyolokat kapja ellenfélként! Meglátjuk, velük hogyan boldogulnak majd ezek alapján sehogy!
Az Angolok hozták a kötelezőt és így elsőként elkerülhetik a címvédőket. Bár hozzá kell tennem, a döntetlen reálisabb lett volna, ha az alapvonal bíró rápillant akkor a gólvonalra, de a másik mérkőzés függvényben a döntetlen is kevés lett volna!
Talán nem kell különösebben kiemelnem azt a tényt, hogy itt sem a Svéd-Francia mérkőzés tippjeivel lehetett a legtöbb pontot kaszálni. :D

Számunkra talán a legfontosabb kérdés ezek után így fogalmazható meg: " Vajon a magyar bírói team ezzel a teljesítményével bejut a legjobb 7 közé? - Kétlem!"

Azért még sincs miért csüggednünk, mert hogy Barney Stinson szavait idézzem: " Az új mindig jobb..."
És biztos vagyok benne, hogy bár ezentúl csak napi egy mérkőzést izgulhatunk végig, mégis az új igen is jobb lesz!


Nos a felesleges locsogásom után nézzük a tényeket, amiért vártátok ezt a bejegyzést: összesítő táblázatok; következő mérkőzések!

Mivel az első két csoportkör táblázatát korábbi bejegyzésekben megtalálhatjátok, ide csak a harmadik csoportkör állását teszem ki:

Ennek a posztnak a keretében a negyeddöntő mérkőzéseire válaszolhattok a tippjeitekkel:


Június 21

Csehország - Portugália

Június 22

Németország - Görögország

Június 23

Spanyolország - Franciaország

Június 24

Anglia - Olaszország

A kieséses szakasz sajátosságainak fényében úgy gondoltuk, hogy a hagyományos szabályokat alkalmazva, a 90' eredményét vesszük figyelembe, tehát egy esetleges döntetlennél a rájátszás 120 percében elért győzelmet nem, csak a döntetlen eredmény alapján értékelünk!

Szeretném felhívni a figyelmet, hogy a tippeket most is a mérkőzésnap 20:40-ig tudjuk elfogadni, így aki nem tudja minden nap ez ideig leadni a szavazatát, annak ajánljuk figyelmébe, hogy ezekre egyszerre (egy csomagban) is lehet válaszolni!

Remélem, hogy első bejegyzésemmel sikrült érdekes olvasnivalót adnom a kezetekbe, mely enyhítheti a vizsgaidőszak fáradalmait!
További sikeres vizsgázást! :D


Jó szurkolást kívánok mindenkinek!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik