Mike Krzyzewski: „Minden este iszok, mint a gödény!”

Vágólapra másolva!
2012.08.11. 13:30
null
Mike Krzyzewski készséggel válaszol az italozási szokásait firtató kérdésekre (Fotó: Action Images)
Címkék
Frappáns válasszal szolgált az amerikai férfi kosárlabda-válogatott edzője arra, kell-e egyáltalán tréner csapata mellé.

Az Egyesült Államok válogatottja az elődöntőben magabiztosan, 109–83-ra legyőzte Argentínát a férfi kosarasok londoni elődöntőjében. A Spanyolország elleni aranycsatára készülő válogatott szövetségi kapitánya, Mike Krzyzewski az elmúlt két hétben az elődöntőt követő sajtótájékoztatón került a legkényelmetlenebb helyzetbe.

Egy zsurnaliszta ugyanis azt találta mondani, hogy olyan jó a Kobe Bryanttel, LeBron Jamesszel, Carmelo Anthonyval felálló amerikai csapat, hogy nem is kellene nekik edző, mert maguktól is meg tudnák nyerni az olimpiát. Az újságíró érezte, hogy talán kicsit erős ez a felvetés, és már szabadkozni kezdett, amikor Coach K leintette:

„Nem, nem, hagyja csak! Teljesen igaza van! Jómagam minden este a családom társaságában elmegyek piálni, és iszok, mint a gödény. Nézzenek csak meg majd szombat este: 6 órára már teljesen be leszek állva. Jöjjenek csak el, mindenki a vendégem. Hú, hogy fogunk zsonglőrködni azokkal az átkozott labdákkal! De nem is értem, hogy gondolta ezt″ – idézte a Yahoo Sports a sajtótájékoztatón elhangzottakat.

A beszélgetés moderátora mindenesetre vette a lapot: „Kíváncsian várjuk a fejleményeket!″.

Mi is, és lehet, hogy a döntő után lesz is folytatása a történetnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik